Naisten jalkapallon EM-turnaus: Ruotsi N - Portugali N

Naisten jalkapallon EM-turnaus | Ruotsi N - Portugali N | 19:00 | 17.7.2022
Kohde sulkeutuu: 17.07.2022 19:00
Ruotsi on selvä suosikki, mutta siinä taitaa olla mukana viime arvokisojen menestystä. Ei Ruotsi nyt ole kovinkaan hyvin pelannut.Naisten EM-turnauksen C-lohkossa on sellainen tilanne, että jokaisella joukkueella on vielä mahdollisuus jatkopaikkaan. Tasapisteissä keskinäinen matsi ratkaisee, ja nyt Hollannilla sekä Ruotsilla on neljä pistettä ja näiden vastuksilla Portugalilla ja Sveitsillä yksi.

Ruotsi oli turnauksen alla yksi mestariehdokkaista. Vuoden 2019 MM-kisoissa se oli semifinaalissa ja viime vuoden olympialaisissa se hävisi loppuottelun Kanadalle rankkareilla.

Näissä kisoissa Ruotsin peli ei ole kulkenut samalla tavalla kuin viime vuonna. Se aloitti turnauksen pelaamalla Hollannin kanssa 1-1 -tasapelin. Sveitsiä vastaan Ruotsi oli tiukilla ja voitti lopulta 2-1. Kummassakin ottelussa Ruotsi on ollut Infogolin xG-lukemissa parempi. Hollantia vastaan numerot olivat 1.67-0.49 ja Sveitsiä vastaan 1.86-0.26. Sveitsiä vastaan Ruotsin pelaaminen vaikutti tuskaisemmalta kuin mitä xG:t antavat ymmärtää. Ruotsi vaikuttaa olevan ison askeleen kärkimaita Englanti, Saksa ja Ranska perässä.

Portugali pääsi kisoihin sen jälkeen, kun Venäjä hyllytettiin. Se on pelannut rohkeasti eikä se niin kaukana ole ollut, että Portugali olisi nyt kahden parhaan joukossa. Portugalin avausmatsi oli 2-2 -tasapeli Sveitsiä vastaan. Hollanti voitti Portugalin lopulta 3-2. Sveitsiä vastaan Portugali jäi nopeasti vain viidessä minuutissa 0-2 -tappiolle. Loppumatsi oli sitten Portugalin ylivoimaa. Se nousi tasoihin ja ottelun xG:t menivät portugalilaisille 3.13-0.99.

Portugali on pelannut yllättävän hyvin


Selvää ennakkosuosikki Hollantiakin vastaan Portugali pelasi hyvän matsin. Taas Portugali aloitti surkeasti ja vartin kohdalla tilanne oli Hollannille 2-0. Portugalin Silva tasoitti heti toisen jakson alussa, mutta tunnin pelin jälkeen Hollanti teki ottelun viimeisen kassin. XG-puolellakin matsi oli suht tasainen, lukemat Hollannille 2.06-1.53.

Topparina normaalisti pelaava Ruotsin Magdalena Eriksson pelasi viimeksi vasemmalla laidalla pakkina. Luulisi, että hän palaisi nyt keskustaan, Nathalie Björn putoaisi sitten penkille ja Jonna Andersson tulisi avaukseen. Kärkipäässä Stina Blackstenius palasi avaukseen Sveitsi-matsissa.

Carole Costa ja Diana Gomes on Portugalin topparipari, joka on kahdessa viime matsissa ollut katsomassa, kun alussa omissa soi tiheään. Ehkä näistä on jotain opittu.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.35 – 4.80 – 7.00. Mikään tässä turnauksessa ei tue näitä numeroita. Ruotsi ei ole ollut näin paljon Portugalia edellä, lukemissa taitaa olla mukana vanhoja meriittejä. Laitetaan lapulle vastalause, Portugali +1.5 noin 1.75-kertoimella tai vaikka Portugali +0.5 noin 3.10-kertoimella. Valitaan useammin osuva.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Portugali +1.5 @1.8

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

1.8

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.8

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.8

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.74

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.74

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan