Naisten jalkapallon EM-turnaus: Saksa N - Itävalta N

Naisten jalkapallon EM-turnaus | Saksa N - Itävalta N | 22:00 | 21.7.2022
Kohde sulkeutuu: 21.07.2022 22:00
Itävalta tuonee bussinsa maalin eteen. Se on sen verran hyvin puolustanut näissä kisoissa, että tuskin tästä maalijuhlaa tulee.Saksa vastaan Itävalta -ottelussa asetelma on selvä. Saksan voittokertoimet 90 minuutin matsissa ovat vain noin 1.25.

Saksa on ollut naisten EM-turnauksessa vakuuttava. Kolmen alkulohko-ottelun maaliero on 9-0. Kisa-avauksessaan Saksa pisti pakettiin Tanskan 4-0, seuraavassa ottelussa kisojen alla suurimmaksi ennakkosuosikiksi rankatun Espanjan 2-0 ja viimeisessä, jo merkityksettömässä ottelussa Suomen 3-0. Suomea ja Tanskaa vastaan Saksa oli xG-laskelmissakin ylivoimainen, mutta Espanjaa vastaan se oli heikoimpi. Espanja vei xG:t 1.48-0.94. Espanjan ongelma koko turnauksessa oli tehottomuus, Englantia vastaan pudotuspelissäkin se hallitsi hivenen, mutta hävisi.

Itävalta on vähämaalisten matsien joukkue. Se piti turnauksen avausottelussa Englannin lukemissa 0-1. Pohjois-Irlannin Itävalta voitti 2-0 ja viimeisessä, ratkaisevassa matsissa Norjan 1-0. XG-lukemat ovat aikalailla linjassa maalilukemien kanssa.

Tässä matsissa tilanne on se, että selvästi heikompi joukkue on puolustuspainotteinen, eli nyt tullaan varmasti näkemään kentällä itävaltalainen bussi.
Yksi Saksan vahvuuksista on se, että se pystyy ottamaan vastustajien avainpelaajat pelistä pois. Kovan puolustuksen lisäksi Saksalla on leveyttä ryhmässä. Keskikentän Alexandra Popp on nyt tehnyt kolme maalia tässä turnauksessa, mutta loput kuusi on tullut kuudelta eri pelaajalta.

Hyvä kerroin vähämaaliselle matsille


Sen verran Saksa saattaa muuttaa avaustaan Suomi-ottelusta, että maalin tehnyt Kleinherne istuu penkille ja Rauch tulee avaukseen pelikieltonsa jälkeen. Oderdorf on myös taas mukana, kun pelikielto on ohi. Magull oli reisivamman vuoksi Suomea vastaan sivussa, mutta nyt ehkä taas mukana.

Itävallan topparilla Schnaderbeckillä on ollut polvivammaa, ja hänen pelaamisensa on epävarmaa. Jos hän on kunnossa, niin sitten Itävallan kokoonpano taitaa olla sama kuin aikaisemmin. Naschenweng on ollut koronassa, mutta nyt hän pääsee vaihtopenkille.


Saksan kerroin on liian vähän pelattavaksi, mutta ei sitä vastaankaan viitsi pelata. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi melkein 2.30, ja siihen voi mielihyvin laittaa panoksen. Itävalta piti Englannin yhdessä maalissa, ja kun siitä tuskin on ongelmaa Saksan puolustukselle, niin vähämaaliselta matsilta tämä vaikuttaa.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.28

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.28

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.28

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.25

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.24

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.14

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan