Naisten jalkapallon EM-turnaus: Saksa N - Ranska N

Naisten jalkapallon EM-turnaus | Saksa N - Ranska N | 22:00 | 27.7.2022
Kohde sulkeutuu: 27.07.2022 22:00
Saksa on pitänyt nollat koko turnauksen, mutta se ei ole vielä kohdannut lähellekään yhtä hyvää hyökkäystä kuin Ranska.Saksa vastaan Ranska on naisten EM-turnauksen välierien tasaisempi matsi. Kertoimet otteluun ovat suurin piirtein 2.55 – 3.15 – 2.80, Saksa suosikkina.
Saksa on naisfutiksen takavuosien ehdoton ykkösmaa. Se on voittanut Euroopan mestaruuden kahdeksan kertaa, viimeksi vuonna 2013. Ranska ei ole koskaan voittanut yhtään mitään, eikä se ole vielä ollut edes arvoturnauksen loppuottelussa.

Saksa ei ollut suosikkien joukossa turnauksen alla, mutta nyt se on. Joukkue on pelannut hyvin tehokasta futista, eikä se ole vielä päästänyt turnauksen neljässä matsissa ainuttakaan maalia. Varsinkin Espanja-ottelussa Saksa oli tehokas. Se hävisi xG-lukemat 0.94-1.48, mutta otti 2-0 -voiton kahdella tehokkaalla vastaiskumaalilla.
Alkulohkossa Saksa oli selvästi parempi Tanskaa ja Suomea vastaan. Tanskan se voitti 4-0 ja Suomen 3-0. Neljännesfinaaleissa Itävaltaa vastaan Saksa voitti xG-lukemat 2.80 – 0.71 ja itse matsin 2-0.

Ranska aloitti turnauksen voittamalla Italian 5-1, perään Belgian 2-1 ja viimeisessä lohkomatsissa jatkopaikan jo varmistaneena se pelasi Islannin kanssa 1-1. Neljännesfinaalissa ottelu Hollantia vastaan meni tiukoille, vaikka kentällä Ranska oli ylivoimainen. Ranska voitti ottelussa laukaukset 33-9 ja xG-lukemat 4.31 – 1.03. Ottelun ainoa maali tuli 102 minuutilla, kun Eve Perisset osui rankkarista.
Turnauksen avausottelua lukuun ottamatta Ranska on tuhlaillut maalipaikkoja suuret määrät. Se pelaa nopeasti ja monipuolisesti, pallo tulee hyvin maalintekosektoreille, mutta tehot ovat puuttuneet. Joukkueen ykköskärki Marie-Antoinette Katoto loukkaantui alkulohkon toisessa matsissa. Kovaa kärkimiestä Ranska olisi kaivannut.

Hyvä kerroin vähintään kolmen maalin matsille


Tuhlailusta huolimatta Ranska on tehnyt kolme maalia per matsia. XG-lukema on ollut 4.6 per ottelu. Saksakin on tehnyt hyvin osumia, keskimäärin 2.8 per ottelu, ja xG-lukemat on ollut 3.3 per matsi.

Saksan Felicitas Rauch ja Lena Oberdorf palasivat Itävalta-otteluun pelikielloistaan, ja nyt kaksikko lienee taas avauksessa. Topparipari Hendrichille ja Hegeringille on Saksan nolla päästettyä maalia kunniaksi. Kärkipelaaja Popp on tehnyt neljä maalia turnauksessa.

Ranskalla lienee kentällä Saksan tavoin aivan sama avaus kuin edellisellä kierroksella. Toppariparina on Mbock ja Renard. Katoton ollessa sivussa Ranskan hyökkäys on Diani, Cascarino sekä Malard.


Kummankin puolustus on mainio, mutta kärkipäässäkin olisi potentiaalia. Saksa on tehnyt vähintään kaksi maalia joka matsissa, ja Ranska on tuhlaillut valtavat määrät kovin paikkoja. Yli 2.5 maalia saa jopa 2.40 kertoimia, ja sitä tekisi mieli kokeilla. Jos matsissa tulee aikainen osuma, niin pelistä saattaa tulla aktiivista ja avointa. Saksan puolustusta ei olla koeteltu turnauksessa vielä ollenkaan niin kovasti kuin nyt.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @2.4

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.4

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.4

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.3

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.2

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.2

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan