Naisten jalkapallon EM-turnaus: Suomi N - Saksa N

Naisten jalkapallon EM-turnaus | Suomi N - Saksa N | 22:00 | 16.7.2022
Kohde sulkeutuu: 16.07.2022 22:00
Suomi tuskin saa kunnon maalipaikkoja Saksaa vastaan, vaikka sitten Saksalla olisikin puolet avauksesta kakkosketjun pelaajia.Suomen viimeinen ottelu naisten EM-turnauksen alkulohkossa on Saksaa vastaan. Odotettavissa taitaa olla kylmää kyytiä, ellei Saksa sitten lähde lohkovoiton varmistumisen vuoksi kakkosketjulla peliin.

Kahden kierroksen perusteella Saksa on Englannin kanssa ollut turnauksen vakuuttavin joukkue. Turnauksessa on vielä kaksi joukkuetta ilman päästettyä maalia, ja nämä ovat juuri Saksa ja Englanti.

Saksa avasi kisat olemalla täysin ylivoimainen hyvää Tanskaa vastaan. Loppulukemat olivat 4-0 ja Infogolin xG-tilastot menivät saksalaisille 3.08 – 0.40. Espanja oli ennen turnausta kisojen suurin voittajasuosikki, mutta sen Saksa voitti 2-0. Espanja vei ottelun xG:t 1.48-0.94, mutta se oli tehoton.

Suomi aloitti turnauksen hienosti, kun Linda Sällström teki Espanjaa vastaan maalin heti ensi minuuteilla. Siihen sitten hyvät hetket loppuivatkin. Espanja oli maalin jälkeen ylivoimainen ja vei voiton 4-1. Tanskaa vastaan Suomi oli aneeminen eikä saanut mitään aikaiseksi. Puolustaminen onnistui 72. minuutille saakka, kunnes boksissa oli sen verran hämminkiä, että Tanskan stara Harder jäi merkkaamatta.
XG-lukemissa Suomi hävisi Espanjalle 0.51-3.70 ja Tanskalle 0.33-3.14.

Suomi tuskin vaihtaa avauskokoonpanoa


Suomen päävalmentaja Anna Signeul peluuttanee melkein samaa avausta kuin tähänkin asti. Vaihtoehtoja ei juurikaan ole. Toppari Anna Westerlund joutuu jäämään sivuun koronatartunna vuoksi. Kuka Natalia Kuikan parina pelaakaan, niin kiirettä tulee pitämään. Vaikea nähdä, että Suomi tekisi ottelussa turnauksen toisen maalinsa.

Saksan päävalmentaja Voss-Tecklenburgilla on varmasti houkutus säästellä avainpelaajia pudotuspeleihin. Tällä matsilla ei ole turnauksen kannalta väliä. Saksa tulee seuraavalla kierroksella pelaamaan A-ryhmän kakkosta vastaan. Ja toisaalta, kyllä Saksa on kakkosketjullakin Suomea parempi.
Jos Saksa lepuuttaa, niin ainakin Sara Dabritz ja Lina Magull voisivat saada huilivuoron. Uusia pelaajia avauksessa voisivat olla Lattwein, Dallmann, Brand sekä Wassmuth. Puolustus lienee sama kuin aikaisemminkin.


Ottelun kertoimet ovat noin 26.00-9.50-1.07. Jos pelattaisiin varmasti parhailla, niin nämä olisivat vissiin hyvinkin kohdallaan. Saksan peluutus on hieman auki. Jos Saksan puolustus on parhaassa kokoonpanossaan, niin Suomi alle 0.5 maalia voisi pikku panoksella ottaa. Kerroin on valitettavan pieni, noin 1.45, mutta ei Suomi tee Saksaa vastaan maalia kolmessa matsissa kymmenestä. Espanja-ottelun ensimmäistä minuuttia lukuunottamatta Suomi ei ole kunnon maalipaikkaa saanut, ja nyt vastassa lienee kisojen paras puolustus.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Suomi alle 0.5 maalia @1.46

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.46

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.46

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.45

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.4

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.4

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan