Naisten jalkapallon EM-turnaus: Sveitsi N - Hollanti N

Naisten jalkapallon EM-turnaus | Sveitsi N - Hollanti N | 19:00 | 17.7.2022
Kohde sulkeutuu: 17.07.2022 19:00
Kumpikin joukkueista on turnauksen kummassakin matsissa tehnyt ja päästänyt maaleja. Sveitsin on pakko tehdä ainakin yksi, se avaa peliä.Hollannille riittää tasapeli, sillä on neljä pistettä ja Sveitsillä yksi. Hollanti avasi kisat pelaamalla Ruotsin kanssa tasan 1-1. Ruotsi oli ottelussa parempi, se vei Infogolin laskemat xG:t 1.67-0.49. Seuraavassa matsissa Hollanti voitti Portugalin niukasti 3-2. Tässä ottelussa xG:t olivat hivenen hollantilaisten puolella, lukemat olivat 2.06-1.53.

Naisten EM-turnaus on mennyt Hollannilta vaisusti. Se oli 2019 MM-turnauksen kakkonen ja viime EM-kisojen mestari. Nyt se ei ole vakuuttanut edes heikkoa Portugalia vastaan. Joukkueen ykköstähti, kärkipelaaja Vivianne Miedema oli Portugali-ottelusta sivussa koronatartunnan vuoksi, ja ilmeisesti hän on poissa pelistä edelleen.

Sveitsin ensimmäinen ottelu oli tasapeli Portugalia vastaan. Sveitsi teki matsissa ensimmäisten viiden minuutin aikana kaksi maalia, mutta sen jälkeen homma hajosi. Portugali hallitsi ja tuli toisella puoliskolla tasoihin. Sveitsi oli ottelussa alkua lukuun ottamatta aivan unessa, xG:t menivät Portugalille 3.13-0.99.
Viimeksi Sveitsi hävisi Ruotsille 1-2. Sveitsi ei juurikaan saanut ottelussa maalipaikkoja Bachmannin tekemää tasoitusta enemmän. xG:t laskettiin ruotsalaisille 1.86-0.26.

Hollannin kerroin on liian pieni


Miedeman mahdollisella paluulla olisi iso merkitys Hollannille. Vaikka hän ei Ruotsia vastaan tehnytkään maalia, niin silti hän oli jatkuvasti pelissä mukana ja vaarallinen. Kun Miedema ei ole mukana, niin vastuu maalipaikoista tulee Jill Roordille ja Danielle van de Donkille.

Hollannilla on muutenkin ollut paljon ongelmia poissaolojen kanssa. Ykkösmaalivahti Sari van Veenendaal loukkaantui avausottelussa eikä hän enää pelaa. Kakkosveskari on Daphne van Domselaar.
Miedeman lisäksi myös Jackie Groenen on ollut koronapotilas, ja hänkin saattaa jo olla mukana. Groenen joka tapauksessa olisi ilmeisesti vaihtopelaaja.

Sveitsin päävalmentaja Nils Nielsen laittanee kentälle saman avauksen kuin aikaisemminkin. Luana Buhler pelaisi sitten topparina Viola Calligarisin kanssa. Sveitsin olisi pakko tehdä matsissa ainakin yksi maali. Hyökkäyspään ykkönen on Ruotsia vastaan maalin tehnyt Ramona Bachmann. Bachmann joutui jättämään Ruotsi-ottelun kesken jonkinlaisen kolhun vuoksi.


Hollanti on selvä suosikki. Kertoimet matsiin ovat noin 7.00-4.80-1.35. Näin pienellä numerolla ei vaisuhkoa Hollantia voi pelata. Hollanti antoi Portugalin tehdä kaksi maalia, niin kai pakkovoiton edessä pelaava Sveitsikin jonkun paikan saa. Molemmat joukkueet tekevät maalin -veto saa kertoimeksi yli 1.80. Kokeillaan sitä pienellä panoksella.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Molemmat tekevät maalin @1.9

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.82

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.82

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.82

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan