Naisten jalkapallon EM-turnaus: Tanska N - Espanja N

Naisten jalkapallon EM-turnaus | Tanska N - Espanja N | 22:00 | 16.7.2022
Kohde sulkeutuu: 16.07.2022 22:00
Espanja pelasi hyvin Saksaa vastaan, ainoastaan maalit jäivät tekemättä. Tanska on ollut vaisu.Espanja tai Tanska on naisten EM-lopputurnauksen B-lohkon toinen jatkoon menijä. Espanjalla on kahden matsin jälkeen parempi maalisuhde, joten sille riittää tasapeli.
Turnauksen alla Espanja oli suurin mestarisuosikki, mutta tämä asetelma muuttui nopeasti. Avausmatsissaan Espanja voitti Suomen alkuvaikeuksien jälkeen vaivattomasti, mutta seuraavalla kierroksella Saksa voitti sen 2-0. Tässä matsissa Espanja oli tehoton, Infogolin xG-lukemat olivat Espanjalle 1.48-0.94.

Tanska hävisi avausottelun Saksalle selvästi 0-4. Siinä ottelussa ei ollut epäselvyyttä, Infogolin laskuissakin Saksa oli xG-puolella parempi lukemin 3.08-0.40. Suomea vastaan Tanska oli sitten suurin piirtein samanlaisilla xG-lukemilla parempi, Infogolin tarkat numerot olivat 3.14-0.33. Tanska sai paikoistaan vain yhden maalin, kun Harder pääsi toisen jakson puolivälin paikkeilla vapauttamaan joukkueensa ahdingosta.

Tanskan ongelmat Suomea vastaan oli merkki, että joukkueella ei ole kaikki kunnossa. 2017 EM-kisoissa Tanska oli kakkonen ja sitä edeltävissäkin se oli semifinaalissa.
Tanskan hyökkäyksestä puuttuu idea ja vauhti. Espanjalla olisi joukkueessa nopeutta, kuten Claudia Pina ja Athenea Del Castillo.

Tanskan Kathrine Kuhl ajettiin turnauksen avauksessa kentältä. Suomea vastaan hän oli pelikiellossa, mutta nyt vsitten taas mukana, tosin vaihtopenkillä. Tanskan päävalmentaja Sondergaard laittanee kentälle saman puolustuskolmikon kuin kahdessa muussakin matsissa. Rikke Sevecke, Stine Pedersen ja Katrine Veje eivät pärjänneet Saksalle, mutta Suomen kanssa ei ollut ongelmia. Rikke Madsen saattaisi palata avauskokoonpanoon hyökkäykseen.

Espanja on edelleen betsin arvoinen


Hankala sanoa, miten Alexis Putellasin mukana olo olisi vaikuttanut Espanjan peliin. Putellas on tehnyt maajoukkueessa sadassa matsissa 27 maalia ja Barcelonassa 271 matsissa 117 maalia. Ehkä hän sitten olisi ollut se osa, joka nyt Espanjan pelistä tuntuu olevan hukassa, eli tehot maalipaikoissa.
Espanja tuonee kentälle myös aivan saman puolustuksen kuin kahdessa edellisessä ottelussa. Joukkueen kapteeni Irene Paredes pelaa sitten topparina Mapi Leonin kanssa.
Real Madridin Esther Gonzalez oli sivussa viime ottelun avauksesta, mutta nyt hän voisi olla heti alusta kärjessä.


Espanja on ottelussa suursuosikki, kertoimet ovat noin 11.00-4.90-1.25. Kumpikin on alisuorittanut, mutta Espanjan kohdalla kyse on siitä, että pallo ei ole mennyt paikoista maaliin. Tanska on ollut kaikin puolin vaisu. Uskotaan, että Espanja saa tulosta nyt aikaan, ja laitetaan lapulle Espanja -1.5. Tanska joutuu tappiolla ollessaan ottelun loppupuolella ottamaan riskiä, ja jos puolustukseen jää aukkoja, niin Espanjan nopeus tulee olemaan paha ongelma tanskalaisten puolustukselle.
Espanja -1.5 saa kertoimeksi noin 1.90.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Espanja -1.5 @1.94

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.94

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.94

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.85

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.75

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.75

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan