Székesfehérvár: Naisten kuulantyöntö

Julkaistu: 09.07.2019 12:42


Székesfehérvár: Naisten kuulantyöntö
Székesfehérvár | Naisten kuula | 16:50
Unkarissa käydään kovatasoine yleisurheilukilpailu tiistaina 9. heinäkuuta, kun todella helposti lausuttavassa Székesfehérvárissa kilpaillaan hyvissä olosuhteissa. Kisoista on myös auki useita vedonlyöntikohteita ja silmiimme pisti jälleen naisten kuulantyöntö. Olemme vihjanneet naisten kuulantyöntöä pariinkin otteeseen tällä kaudella esimerkiksi timanttiliigassa hyvällä menestyksellä.

Chase Ealey lähtee kilpailuun ennakkosuosikkina ja hänelle saakin hyvän kertoimen h2h-vedossa jamaikalaista haastajaa Daniell Thomas-Doddia vastaan. Kerrointa nostaa selkeästi viime viikolla käyty kilpailu Sveitsin Lausannessa. Ealey epäonnistui Lausannessa ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja hävisi Thomas-Doddille hitusen. Thomas-Doddin kilpailu Lausannessa ei myöskään ollut hänen parastaan ja hän työnsikin vain tuloksen 18,36 tullen neljänneksi. Ealey sijoittui vasta kuudenneksi tuloksella 18,15.

Ealey ja Thomas-Dodd ovat kohdanneet useamman kerran tällä kaudella. Ealey on ollut selkeästi maailman toiseksi paras työntäjä kiinalaisen Lijiao Gongin jälkeen. Ealey on tällä kaudella aiemmin työntänyt oman ennätyksensä 19,67 mikä on maailmantilaston tämän kauden toiseksi paras tulos. Thomas-Doddin ennätys on myös tältä kaudelta 19,48.

Uskomme Ealeyn palaavan tasolleen tässä kilpailussa, kun hän on saanut nyt levätä neljä päivää viime kilpailusta. Thomas-Dodd kävi vielä Lausannen kilpailun jälkeen kilpailemassa välissä Puolassa ja on siis kilpaillut paljon ja joutunut myös matkustelemaan paljon. Thomas-Dodd kilpailee nyt kolmannen kerran viiden päivän sisään. Uskomme isokokoiselle naiselle tämän olevan kenties liian tiuha tahti ja Ealey pääsee nokittamaan ja kuittamaan viime kohtaamisen tappionsa hänelle.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

H2H: Ealey vs Thomas-Dodd: Ealey @1.75

Unibet - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.75

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.75

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan