Naisten Mestarien liiga: Barcelona W - Lyon W

Naisten Mestarien liiga | Barcelona W - Lyon W | 20:00 | 21.5.2022
Kohde sulkeutuu: 21.05.2022 20:00
Naisten huippufutiksessa tehdään enemmän maaleja kuin miesten puolella. Finaalijoukkueilla on vahvat hyökkäykset.Barcelonan naisten joukkue taitaa olla yksi maailman ylivoimaisimmista futisjoukkueista. Tänään lauantaina se pelaa naisten Mestarien liigan finaalin Lyonia vastaan Torinon Allianz-stadionilla. Naisten futis on mennyt sen verran eteenpäin, että tupa on täynnä ja meteliä riittää. Suomalaisia on ottelussa mukana. Matsin päätuomari on suomalainen Lina Lehtovaara.

Barcan ylivoimaa naisten puolella kuvaa se, että Espanjan La Ligassa se voitti kaikki 30 matsiaan maalierolla 159-11. Barca voitti Espanjan mestaruuden 24 pisteen erolla ennen Real Sociedadia. Barcelona on myös puolustava mestari Mestarien liigassa ja ylivoimainen suosikki voittamaan nytkin. Bet365:llä se mestaruuskerroin on vain 1.28.

Euroopan kentilläkin Arsenal on tällä kaudella ollut ylivoimainen. UCL:n alkulohkossa se murskasi Arsenalin, Kogen ja Hoffenheimin maalierolla 24-1. Pudotuskierroksilla Barca niputti Real Madridin yhteismaalein 8-3, ja tässä otteluparissa tehtiin naisfutiksen katsojaennätyskin yli 91 000 katsojaa. Semifinaaleissa Barca pudotti Wolfsburgin yhteismaalein 5-3. Lukemista näkee jo otsallaankin, että Barca osaa tehdä maaleja. Wolfsburg-otteluparin toisessa osaottelussa Barcelona hävisi kauden ainoan matsinsa. Se oli voittanut kotonaan 5-1, ja hävisi sitten tämän jälkeen Saksassa 0-2.

Putellas, Hegenberg ja muut


Barcan joukkueesta voisi mainita kapteeni Alexia Putellasin. Hän taitaa tällä hetkellä olla naisfutiksen ykköspelaaja. Putellas on tehnyt tämän kauden Mestarien liigassa kymmenen maalia.

Lyon on takavuosien naisfutiksen valtias. Se on voittanut Mestarien liigan seitsemän kertaa, muun muassa viidesti peräkkäin vuosina 2016-2020. Ranskan liigassakin Lyon ollut ykkönen jo kauan. Se otti jokunen vuosi sitten 14 mestaruutta putkeen, sitten PSG katkaisi sarjan, mutta tällä kaudella Lyon taas otti omansa.
Mestarien liigan välierissä Lyon kohtasi SPG, ja se voitti otteluparin 5-3. Lyonin joukkueesta voi mainita norjalaisen kärkipelaajan Ada Hegenbergin.


1x2-kertoimet lienevät tähän matsiin aivan kohdallaan. Eiköhän Barcelona ole juuri tuon verran parempi. Naisfutiksessa tehdään aivan eri tavalla maaleja kuin miesten peleissä. Jos tässä matsissa tulee aikainen osuma, niin pelistä voi tulla avointa. Kärkipäästä kummallakin joukkueella löytyy vahvuuksia. Laitetaan kupongille yli 3 maalia asian handicap, kerroin on noin 1.85. Pieni panos kuitenkin vain, ja tasan kolmella maalilla panos palautetaan.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Yli 3 maalia asian handicap @1.95

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.95

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.87

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.85

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan