Lique 1: Nantes - PSG

Julkaistu: 17.04.2019 12:49


Lique 1: Nantes - PSG
Lique 1 | Nantes - PSG | 20:00
NordicBet NordicBet
PSG:llä olisi nyt kolmas mahdollisuus varmistaa Ranskan liigan mestaruus. Viime kierroksella meni kaikki aivan pieleen. Suuri ja mahtava PSG otti neniin oikein rökälemitalla, kun liigakakkonen Lille pieksi sen 5-1. PSG tarvitsee vielä kaksi pistettä loppukauden otteluista, niin mitalit voidaan sille jakaa.

Nantes on sarjassa sijalla 15. Periaatteessa se saattaisi vielä pudota sarjaporrasta alemmaksi, mutta käytännössä näin tuskin pystyy käymään, eroa kolmanneksi viimeiseen Dijoniin on jo 11 pistettä. Viime kierroksella Nantes voitti kotonaan sarjakolmosen Lyonin 2-1.

PSG on joutunut yllättäviin kokoonpano-ongelmiin kauden loppupuolella. Neymar on edelleen sivussa, ja nyt vielä Nantesin kentällä Bernat ja Verratti ovat pelikiellossa. Lisäksi Cavani, Di Maria, Meunier ja Silva saattavat joutua jättämään ottelun väliin. Nantesilla ei ole ollenkaan yhtä paha tilanne, sen riveistä puuttuu varmuudella vain Mance.

PSG:n kokoonpano-ongelmat ja koko joukkueen vire on nyt sen verran ongelmallisessa vaiheessa, että sen pelaaminen ei houkuta. Nantesin kertoimet ovat vielä maailmalla laskussa, eli PSG:n ongelmat ovat todellisia ja tunnistettuja. Nantesin voittokerroin oli vielä muutama päivä sitten peräti kuutosen paikkeilla, nyt sen voitosta saa noin 4.00 -kertoimia.

PSG:n hyökkäyspää saattaa olla kovin varamiehinen. Mbappe tosin on kärjessä, ja Draxler hänen takanaan, mutta mukana on etupäässä kauden aikaan vaihtopenkillä istuneita pelaajia.
PSG ei tee tästä maalijuhlaa missään nimessä. Nantes +0.5 on ok veto, jos kerrointa saa lähemmäs kahden. Onnea heille, jotka ottivat tämän betsin jo alkuviikosta.

50€ bonus + 100% kerroinkorotus ensimmäiselle yhdistelmävedolle!


Energybet antaa kaikille pelaajille jopa 50€ bonuksen, jonka voit käyttää ensimmäisen yhdistelmävetosi panostukseen. Samalla ensimmäinen yhdistelmävetosi kerroin tuplataan! Siirry Energybetille tästä tai lue lisää bonuksesta Energybet arvostelustamme.

Pelivalintamme:

Nantes +0.5 @1.98

Bethard - Lue arvostelu

1.98

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.96

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.92

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan