Eurooppa-liiga: Napoli - Leicester

Eurooppa-liiga | Napoli - Leicester | 19:45 | 9.12.2021
Kohde sulkeutuu: 09.12.2021 19:45
Napoli ja Leicester ovat viime aikoina olleet vaisuja. Napolin olisi oikeastaan otettava voitto ja useampi avainpelaaja on sairastuvalla.Eurooppa-liigan C-lohkossa on melkein kaikki vielä auki. Ykköspaikalta pääsee suoraan 1/8 -finaaleihin, kun kakkospaikalta pääsee 1/16 -finaaleihin. Kolmonen pelaa sitten vielä Konferenssiliigan pudotuspelejä.
Leicester on nyt lohkoykkönen kahdeksalla pisteellä. Moskovan Spartakilla ja Napolilla on piste vähemmän ja Legia on näistä pisteen päässä.

Napoli ja Leicester eivät kumpikaan ole juuri nyt järin kuumassa kunnossa. Viikonloppuna kotimaidensa sarjoissa kumpikin hävisi. Napoli otti neniin kotikentällään Atalantalta 2-3 ja Leicester vieraissa Aston Villalta 1-2.

Leicester on valahtanut Valioliigassa jo sijalle 11. Parin viime kauden top 4 -jahti jää tällä kaudella väliin. Joukkue kaipaa uudistumista. Ehkä Brendan Rodgersin aika alkaa olla lopussa. Jamie Vardy ainakin on pikku hiljaa jo liian iäkäs, eikä Leicesterillä ole saman tason maalintekijää näkyvissä.
Spotracin mukaan Leicesterin pelaajabudjetti on Valioliigan yhdeksänneksi suurin, ja niille sijoille joukkue taitaa olla asettumassa. Pari viime kautta se on pelannut kykyjensä ylärajoilla.

Eurooppa-liiga taitaa olla Leicesterille tällä kaudella arvokas turnaus, kun muualla ei menestystä ole tulossa.

Napoli putosi kahdella viime Serie A -kierroksella kärkipaikalta. Ennen Atalanta-tappiota se pelasi Sassuolon kanssa tasapelin. Understatin xG-lukemien mukaan Napoli oli selvästi parempi kuin Sassuolo, mutta Atalantaa vastaan se oli huonompi.

Napoli ei pelaa varovaisesti


Napolilla on ikäviä loukkaantumisia, ja nämä varmasti ovat olleet syynä viime matsien alamäkeen. Koulibaly ja Insigne ovat sivussa ja se on joukkueelle iso miinus. Näiden kahden ehdottoman avainpelaajan lisäksi sairastuvalla ovat ainakin Osimhen, Anguissa, Ruiz ja Atalanta-ottelussa loukkaantunut Lobotka. Päävalmentaja Spalletti joutuu kasaamaan porukan palasista.

Edellä mainittujen lisäksi vielä Manolasin pelaaminen on epävarmaa. Napoli saattaa pelata hieman epätavallisella 3-4-3 -systeemillä. Juan Jesus ja Malcuit saattaisivat olla korvaajia avauksessa, samaten Demme ja Mertens.

Leicesterilläkin on ollut loukkaantumisongelmansa, mutta ne ovat helpottamaan päin. Tielemans ja Justin taitavat olla pian pelikunnossa, mutta eivät vielä tässä matsissa.
Rodgers saattaisi tuoda tuoreita jalkoja kentälle. Soumare ja Perez ainakin ovat ehdolla. Vardy lienee avauksessa. Hän pelasi Villa-matsissa vain vajaat puoli tuntia.


Leicesterille riittäisi tasuri jatkopaikkaan, mutta ei välttämättä lohkovoittoon. Kertoimet otteluun ovat suurin piirtein 2.20 – 3.60 – 3.20. Paras betsi tulee totals-puolelta. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi hieman alle 1.80, ja siihen voisi hivenen panostaa. Napolilla on oikeastaan pakkovoiton paikka. Tasurilla siltä saattaa jäädä Eurooppa-liigan jatkopelit väliin, ei sillä ole mitään syytä nyt pelata varovaisesti. Kotikentällä Napoli varmasti tulee olemana aktiivinen, ja toisaalta Leicester Vardyn kanssa on vaarallinen vastaiskuissa.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @1.77

Betway - Lue arvostelu

1.77

Redeem your Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.74

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.74

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.72

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders