Mestarien Liiga: Napoli - PSG | Maalijuhlat tulossa?

Julkaistu: 06.11.2018 12:45


Mestarien Liiga: Napoli - PSG | Maalijuhlat tulossa?
Mestarien Liiga | Napoli - PSG | 22.00
Napoli saa vieraakseen PSG:n Mestarien Liigan huippukamppailussa.

Napoli lähtee matsiin lohkon toiselta sijalta, pisteen illan vieraita edellä. Lohkon kärjessä on Liverpool, joka on Napolia pisteen edellä, eli taistelu lohkon jatkopaikoista käy hurjana.

Napoli pääsee kamppailuun hyvässä vireessä, joukkue on viidestä edellisestä matsistaan voittanut kolme ja pelannut kaksi tasan. Edellisellä sarjakierroksella joukkue kaatoi kotonaan Empolin numeroin 5-1.

Napolin merkittävimmät poissaolijat kamppailusta ovat hyökkääjä Verdi sekä puolustaja Ghoulam.

PSG:n formi kamppailuun lähdettäessä on myös hyvä, viidestä edellisestä matsista saldona on neljä voittoa ja tasuri. Edellisellä sarjakierroksella joukkue kaatoi kotoaan Lillen numeroin 2-1.

PSG:n merkittävimmät poissaolijat taistosta ovat laitapakit Kurzawa ja Alves.

Tässä kamppailussa maalimäärän odottama on suuri, molemmat joukkueet ovat maaliverkkoja heilutelleet ahkerasti ja kummankaan tiimin puolustuspelaaminen ei ole vakuuttanut. Uskomme saman jatkuvan tänään, yli kolmen maalin kamppailusta saa vielä ihan mukavan kertoimen, vieläpä sillä varmistuksella että tasan kolmella maalilla saa panoksensa takaisin!

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Over 3.0 maalia @1.95

Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan