Serie A: Napoli - Sampdoria

Julkaistu: 10.09.2019 13:07


Serie A: Napoli - Sampdoria
Serie A | Napoli - Sampdoria | 19:00
Carlos Ancelottin valmentama Napoli on ehdottomasti yksi kuluvan Serie A –kauden suurimmista mestarisuosikeista yhdessä Juventuksen sekä Inter Milanin kanssa. Napoli vieraili heti toisella ottelukierroksella Torinossa, jossa taisteltiin tärkeistä pisteistä Scudetto-jahdin kannalta. Vanha Rouva Juventus näytti vievän ottelun selvästi nimiinsä, kun Cristiano Ronaldo iski mustavalkoiset jo ratkaisevan oloisesti 3 – 0 johtoon reilun 60. peliminuutin jälkeen. Napoli ei kuitenkaan painanut päätään rintaan vaan osoitti melkoista taisteluhenkeä ja vain 19. minuuttia myöhemmin tulostaululla komeili lukemat 3 – 3. Ottelu päättyi lopulta Juventuksen 4 – 3 voittoon kun Kalidou Koulibaly nikkasi Napolin pahaksi epäonneksi pallon omaan maaliin ottelun lisäajalla.

Napolille maistuu maalinteko


Juventus tappiosta huolimatta Napoli osoitti vaarallisuuteensa ja sen että joukkueelta on lupa odottaa paljon maaleja jälleen tällä kaudella. Napoli on iskenyt kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa seitsemän maalia ja maalintekijöitä joukkueesta löytyy jo peräti kuusi. Viime kaudella napolilaiset painoivat 74 häkkiä ja joukkue oli koko sarjan toiseksi tehokkain nippu Atalantan jälkeen. Napoli on niin ikään tehnyt viime kausina omasta kotistadionistaan Stadio San Paulosta melkoisen linnakkeen josta vierasjoukkueet eivät hae voittoja helpolla. Vierasjoukkue Sampdorialla ei tulekaan olemaan lauantaina kovin varmasti kovin kiva alkuilta… Tästä hieman esimerkkiä Napolin kotistadionin meiningistä - Kannatta laittaa äänet päälle!Sampdorialla umpisurkea kauden aloitus


Sampdoria on aloittanut kuluvan Serie A kauden kahdella rökäletappiolla. Sampdoria aloitti kauden kotonaan, jossa Lazio kävi nappaamassa 0 – 3 vierasvoiton. Tämän jälkeen Sampdoria kohtasi Sassuolon vieraissa, tämä ottelu päättyi isäntien voittoon lukemin 4 – 1. Sampdoria löytyy tällä hetkellä sarjataulukon viimeiseltä sijalta muita nollakerholaisia surkeamman maalieron vuoksi. La Stampa on pystynyt viidestä edellisestä joukkueiden välisestä keskinäisestä kohtaamisesta voittamaan vain yhden. Edellinen kohtaaminen Stadio San Paulolla päättyi Napolin hyväksi 3 – 0. Nämä tilastot yhdistettynä Sampdorian surkeaan kauden alkuun antavat odottaa Ancelottin miehistölle selkeää voittoa Serie A:n kolmannella ottelukierroksella.

Napoli vedonlyöntiyhtiöiden suosikki


Vedonlyöntikertoimet Napolin suoralle voitolle ovat todella pienet eivätkä ne ole pelaamisen arvoisia. Vierasvoitto tästä ottelusta olisi taas melkoinen yllätys, joten vedot otteluun kannattaa lähteä hakemaan joko tasoitusvetojen tai maalimäärien kautta. Napolin kahdessa ensimmäisessä ottelussa on nähty yhteensä 14 maalia kun vastaavasti Sampdorian otteluissa verkko on heilunut yhteensä 8 kertaa. Uskomme että myös lauantain ottelu tulemaan olemaan maalirikas.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Ottelussa yli 3.5 maalia @2.18

18bet - Lue arvostelu

2.18

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.17

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.17

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.17

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.17

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.10

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan