CS:GO: Natus Vincere - BIG

CS:GO | Natus Vincere - BIG
Kohde sulkeutuu: 24.11.2021 19:00
Kun hallitseva Major-voittaja ja tällä hetkellä kiistattomasti maailman paras Counter-Strike joukkue Natus Vincere pelaa niin siinä ottelussa ei ole kuin yksi suosikki. Tätä mieltä ovat CS-fanit sekä vedonlyöntisivustot myös keskiviikkona 24.11.2021 pelattavassa BLAST Premier Fall Final 2021 ottelussa, jossa NaVi kohtaa BIG:n. Ottelu nopeasti halki, poikki ja pinoon?Hyvä, parempi, NaVi


Natus Vincere on tällä hetkellä elämänsä formissa. Joukkue voitti Tukholman Major-turnauksen täysin suvereenisti häviämättä otteluakaan. Joukkueen nykyinen voittoputki on kuuden ottelun mittainen ja edellisestä 16 ottelusta se on hävinnyt vain yhden. NaVi:n edellisen kolmen kuukauden voittoprosentti on jäätävän kova 91,7% ja kuin korostaakseen ylivertaisuuttaan joukkue on pysynyt viimeiset neljä kuukautta hievahtamatta HLTV-rankingin kärkipaikalla.

NaVi ei ehkä ole se taktisin tiimi serverillä mutta tulivoiman suhteen muilla ei ole mitään jakoa juuri nyt. Erityisesti joukkueen ikoni Aleksandr ”s1mple” Kostyliev on ollut väsymätön tappokone vuonna 2021. S1mple on pelannut viimeiset kolme kuukautta ratinginlla 1.33, Marjoreissa miehen rating oli 1.47 ja koko vuoden vire on tuonut ukrainalaisen palkintokaappiin jo viisi MVP-pystiä.BIG piristymässä?


BIG oli ehdottomasti vuoden 2020 sensaatio ja yksi parhaista CS-joukkueista. Kuluva vuosi ei ole kuitenkaan tarjonnut yhtä paljon mainetta ja mammonaa. Saksalaistiimi onkin menestynyt varsin keskinkertaisesti eikä käteen ole jäänyt tältä vuodelta erityisen isoja voittoja. BIG on kuitenkin hieman piristynyt loppuvuotta kohti ja kahdesta edellisessä turnauksessa joukkue on ollut neljän parhaan joukossa, kun DreamHack Open Novemberissa joukkue sijoittui toiseksi fnaticin perässä ja Budapestin V4 Future Sports Festivaaleilla joukkue oli sijoilla 3-4.

Nämä onnistumiset ja 2-0 voitto NaVi:sta edellisessä kohtaamisessa elokuussa 2021 antavat varmasti Johannes ”tabseN” Wodarzille ja kumppaneille pientä uskoa siihen, että Navi olisi haastettavissa. Fakta on kuitenkin se, että joukkue on hävinnyt edellisestä kymmenestä ottelusta neljä ja joukkueen 3kk:n voittoprosentti 44,4% ei mairittele.
Vedonlyöntisivustojen voittajakertoimet ja tasoitusvedot NaVi:lle tarjoavat varsin vähän vastinetta panokselle tässä ottelussa. Tästä syystä vetokohteita tähän otteluun kannattaa etsiä vaikkapa total rounds vedoista. NaVi:lla on tapana välillä olla jumissa turnausten alussa mutta viimeaikaisen vireen valossa on vaikea uskoa, etteikö CIS-joukkue aloittaisi vahvasti BLAST Premier turnausta. Uskomme että NaVi vie ottelun 2-0 ja suht selkeällä erolla. Otetaan kupongille ”ottelussa alle 55.5 kierrosta” mikä tarkoittaa sitä että ottelussa pelataan kaksi karttaa ja tulokset ovat tiukimmillaan esimerkiksi 16-10 ja 16-13.

Pelivalintamme:

Ottelussa alle 55.5 kierrosta @1.81

Vulkanbet - Lue arvostelu

1.81

Vulkanbet - eSportsin ammattilainen tarjoaa hyvät pelikohteet!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Luckbox - Lue arvostelu

1.79

Luckbox - Avaa tili ja tuplaa ensitalletuksesi eSport vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pixel.bet - Lue arvostelu

1.77

Pixel.bet - Uusi eSports vedonlyöntisivusto muhkealla bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.66

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan