Counter Strike - StarSeries i-League Season 7: Natus Vincere - Ence

Julkaistu: 04.04.2019 15:01


Counter Strike - StarSeries i-League Season 7: Natus Vincere - Ence
Counter Strike - StarSeries i-League Season 7 | Natus Vincere - Ence | 7:00
NordicBet NordicBet
Kiinan Shanghaissa StarSeries i-League Season 7 turnauksessa on edetty puolivälierä vaiheeseen. Kahdeksan parasta joukkueetta aloittavat playoff pelinsä ja tässä kohteessa peitsiään kalistelevat ukrainalais/venäläinen Natus Vincere, sekä suomen ylpeys Ence. Puolivälierät pelataan turnauksessa totutulla best of 3 järjestelmällä, jossa kaksi karttaa voittanut joukkue etenee välieriin. Ottelu pelataan aikaisin lauantai aamuna.

Natus Vincere alias Na´vi lähtee pudotuspelivaiheeseen vyöllään 3 voittoa ja 1 tappio. Joukkue hoisi vakuuttavasti kolme viimeistä alkusarjan otteluaan, mutta avaus ottelu täysin altavastaajana kamppailuun lähtenyttä ViCia vastaan oli täydellinen farssi. Kiinalainen ViCi otti yllätysvoiton ja kohahdutti koko Counter Strike maailmaa. Tällaista tulosta tuskin osasi odottaa kukaan. Na´Vi viisikko kokosi kuitenkin vakuuttavasti rivinsä, ja tällä hetkellä peli näyttäisi taas kulkevan. Olisiko ensimmäisessä pelissä paistanut ken ties vieno ylimielisyys!?!

Omat taisteluväliinensä lavetille tuova Ence on osoittanut viime aikaisilla otteillaan olevansa kuumaa kamaa, ja pelaa tällä hetkellä maailman ranking sijalla 3. Moni luuli (raatimme mukaan lukien), että Katowice 2019 turnauksen kakkos sija olisi ollut vain niin sanottu suonenveto, mutta aleksib joukkoineen osoitti tähdenlennon jatkuvan heti seuraavassa turnauksessa. Ence on Liekeissä! Alkusarja mentiin Na´Viin verrattuna samalla recordilla, kun ranskalais joukkue Vitality onnistui suomalaisia vastaan kairaamaan voiton tiukassa ottelussa. Spirit, ViCi ja viimeisessä alkusarjan ottelussa Faze saivat kuitenkin tuntea suomalaisen sisun nahoissaan.

Vedonvälitysfirmat luottavat kokeneemman ja pitkällä aika jänteellä menestyneemmän Na´Vin voittoon, mutta raatimme on täysin eri mieltä. Katowicessä suomalaiset onnistuivat repimään voiton Natus Vincerestä, ja luotto on kova että tällä kertaa käy samoin! Voi jopa olla että Katowicen jälkeiset torijuhlat päästään nauttimaan tämän turnauksen jälkeen!

Ence hoitaa homman himaan!

Ottelua voi seurata osoitteessa: www.twitch.tv/elisaviihdesport Selostus suomeksi!

Lunasta 2x13,37€ riskitöntä vetoa!


Uusi esportsbetting.com sivusto tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa, sekä lisäksi ensimmäisen talletuksen jälkeen kaksi 13,37€ arvoista riskitöntä vetoa! Lyö vetosi ja jos et tällä kertaa osunut, saat panoksesi takaisin! Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan esportsbettingille tästä >>

Pelivalintamme:

Ence @1.95

Rizk - Lue arvostelu

1.95

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

1.95

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.90

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan