CS:GO: Natus Vincere - Vitality

CS:GO | Natus Vincere - Vitality | 17:30
Kohde sulkeutuu: 27.11.2021 17:30
BLAST Premier Fall Final 2021 jatkuu lauantaina yläkaavion finaaliottelu Natus Vincere – Vitality. NaVi eteni finaaliin kaatamalla avauskierroksella BIG:n 2-0 (kuten täällä ounastelimme) sekä semifinaaleissa Heroicin lukemin 2-1. Vitality sen peittosi avausottelussa niin ikään 2-0 lukemin Liquidin ja semeissä 2-1 Astraliksen. NaVi on tässä ottelussa selkeä ennakkosuosikki ja kysymys kuuluu, että kuinka ahtaalle Vitality pystyy laittamaan tulikuuman CIS-joukkueen? Nähtäisiinkö esimerkiksi ottelun avauskartassa varsin tasainen taisto?
Luettelimme edellisessä NaVi – BIG ottelun vihjeessä hieman tilastofaktoja siitä miten mahtavassa vireessä HLTV-rankingin numero #1 Natus Vincere on. Koska vanha sanonta kuuluu, että kertaus on opintojen äiti, niin käydäänpä faktat vielä uudelleen läpi:

  • NaVi on kahdeksan ottelun voittoputkessa 🔥
  • NaVi on hävinnyt vain yhden edellisestä 18 ottelusta 👊
  • NaVi 13 kartan voittoputkessa Nukessa 🔥
  • NaVi:n 3kk:n voittoprosentti 92,6% 📈
  • NaVi on ollut 4kk rankingin ykkönen 🔝
  • Hallitseva Major-voittaja 🏆
  • Aleksandr ”s1mple” Kostylievin 3kk:n rating 1.32 🔥

Eli summa summarum, ukrainalaisvenäläinen CS-joukkue Natus Vincere on tällä hetkellä suvereenisti maailman paras joukkue serverillä. Muiden joukkueiden pitää keksiä aseet NaVi:n lennon pysäyttämiseen tai odottaa että s1mple ja kumppanit saavat makeaa mahan täydeltä ja pelaavat ohi pelejä/turnauksen.Pystyykö Vitality haastamaan NaVi:n?


Team Vitality on yksi niistä joukkueista, jotka voivat nappi suorituksella kaataa NaVi:n. Vitality majailee tällä hetkellä HLTV-rankingissa sijalla #5. Joukkue oli vielä Major-turnauksen alkaessa TOP 3 joukkue mutta Tukholmassa käteen jäi sijoitus 5-8 kun juuri NaVi lopetti Vitalityn turnauksen 2-0 voitolla (16-11 Dust2, 16-13 Nuke) neljännesvälierissä. Vitality on pelannut tuon ottelun jälkeen kahdesti ja voittanut ne kuten vihjeen alustuksessa mainittiin.

Isommassa kuvassa Vitality on voittanut edellisestä kuudestatoista ottelusta yksitoista ja 4/5 edellistä. Vitalityn kolmen kuukauden voittoprosentti on varsin hyvä 73,9%. Ranskalaisten vastine s1mplelle on kaikkien tuntema AWP-taikuri Mathieu "ZywOo" Herbaut. ZywOo on pelannut edelliset kolme kuukautta ratingilla 1.31 ja tässä turnauksessa hurjin lukemin 1.46. s1mplen ja ZywOo:n kaksinkamppailu tuleekin olemaan yksi tämän ottelun mielenkiintoisimmista seurannan kohteista.Tasainen alku?


Uskomme että NaVi on tässä ottelussa vahvempi ja joukkue matkaa finaaliin kaatamalla Vitalityn. Ranskalaiset tulevat kuitenkin pistämään kampoihin ja total rounds vedoissa esimerkiksi yli 55.5 kierrosta voisi olla hyvä haku. Me emme kuitenkaan halua lauantaina jännittää koko ottelua, että osuuko betsi vai ei. Isketään vedot kiinni heti ottelun avauskarttaan ja sen pelattuihin kierroksiin.

Molemmat joukkueet ovat voittaneet tappiollisissa kartoissa keskimäärin 10 kierrosta samoin kuin hävinneet noin 10 kierrosta voitokkaissa mapeissa. Ottelussa saatetaan hyvin nähdä avauskarttana joko Overpass tai Dust2. Dust2:ssa molemmat joukkueet ovat tappiollisissa otteluissa voittaneet keskimäärin 12 kierrosta kun Overpassissa vastaava luku on noin 10 kierrosvoittoa per tappiollinen kartta. Joukkueiden keskinäisissä otteluissa on pelattu viidesti putkeen ottelun avausmapissa yli 25.5 kierrosta eli tulos on ollut vähintään 16-10 suuntaan tai toiseen. Uskomme tämän rajan ylittyvän myös lauantain isossa ottelussa!

Pelivalintamme:

Kartta 1: Yli 25.5 kierrosta @1.72

Unibet - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Vulkanbet - Lue arvostelu

1.71

Vulkanbet - eSportsin ammattilainen tarjoaa hyvät pelikohteet!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Luckbox - Lue arvostelu

1.68

Luckbox - Avaa tili ja tuplaa ensitalletuksesi eSport vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.66

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Pixel.bet - Lue arvostelu

1.63

Pixel.bet - Uusi eSports vedonlyöntisivusto muhkealla bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan