CS:GO: NaVi - ENCE

CS:GO: NaVi - ENCE
CS:GO | NaVi - ENCE | 17:00 | 10.9.2021
Kohde sulkeutuu: 10.09.2021 17:00
ESL Pro League Season 14 on edennyt jo pitkälle pudotuspelivaiheeseen. Perjantaina 10. syyskuuta turnauksessa pelataan puolivälieräotteluita. Suomalaisittain mielenkiintoisin kamppailu on luonnollisesti maailman ykkösjoukkueen Natus Vinceren ja ENCE:n kohtaaminen. Ottelun voittaja etenee välieriin, jossa vastaan asettuu voittaja otteluparista Heroic – Team Liquid, häviäjän turnaus päättyy tähän otteluun. Kovassa vireessä oleva NaVi on ottelun selkeä ennakkosuosikki mutta saisiko ENCE laitatettua makean forZe:n voiton jatkoksi edes hieman kapuloita NaVi:n rattaisiin?
Natus Vincere eli tutummin NaVi ei paljon esittelyjä kaipaa. Aleksandr ”s1mple” Kostylievin tähdittämä ukrainalaisvenäläinen joukkue on tämän hetken maailman rankingin ykkönen ja joukkue on ollut tuolla tontilla aina heinäkuun puolivälistä asti. Joukkue pelasi alkulohkossa viisi ottelua, joista se voitti neljä, kahdeksasta edellisestä NaVi on voittanut seitsemän ja joukkueen kolmen kuukauden voittoprosentti on hurja 78,3%.

Kolmesta edellisestä turnauksesta joukkue on esiintynyt joka kertaa finaalissa. IEM Cologne sekä StarLadder CIS turnaukset NaVi voitti, BLAST Premier Spring Finalsissa joukkue sijoittui kakkoseksi. Ei siis ole mikään ihme, että NaVi on nostettu tässä ottelussa voittajasuosikiksi varsinkin, kun huomio joukkueen kaksi viimeistä alkulohko-ottelua, joissa joukkue kaatoi FaZe:n sekä Evil Geniusesin suoraan 2-0 lukemin.

NaVi:lla on vahva map pool, poislukien Vertigo, NaVi:n kryptoniitti jäänee ENCE ottelussakin pelaamatta.Vieläkö ENCE ottaa yhden stepin?


ENCE on vihdoin löytänyt kiinni siitä juonenpäästä, jota joukkueelta on odotettu kokoonpano muutoksista asti. Viimeistään ENCE-ikoni Aleksi ”allu” Jallin siirtyminen tauolle ja nuoren puolalaisen Olek ”hades” Miskiewiczin astuminen remmiin sai palaset loksahtamaan kohdalleen. ENCE on tällä hetkellä rankattu HLTV-rankingissa sijalla #20 ja joukkue on ollut TOP 30:ssä mukana jo kaksikymmentäviisi viikkoa.

ENCE nappasi elokuun lopussa Pelaajatcom Series Fall Showoff voiton ja sitä ennen hopeaa Malta Vibes turnauksessa. Kesä-heinäkuulta joukkueella on taskussa Funspark ULTI Europe voitto ja 3-4 sijoitus Gamers Without Borders turnauksesta. Edellä mainitut turnaukset eivät tietenkään ole kärkiturnauksia mutta turnausmenestys osoittaa, että joukkue kykenee pelaamaan voittavaa CS:ää myös pudotuspeliotteluissa eikä ENCE ole murtunut paineen alla. Viimeisin tärkeä voitto paineen alla irtosi juuri tämän turnauksen 1. pudotuspelipelikierroksella, jossa ENCE kaatoi ennakkosuosikki forZen: suoraan lukemin 2-0 16-5 (Nuke, 16-11 Mirage). ENCE on voittanut edellisestä viidestä ottelusta kolme, edellisestä kahdeksasta viisi ja joukkueen kolmen edellisen kuukauden voittoprosentti on 67,9%.Luvassa tasainen huippuottelu?


Tämä ottelu, jos joku tarjoaa sitä kuuluisaa perjantai-illan huumaa sillä tästä pelistä, on lupa odottaa hyvää Counter-Strikea. Molemmat joukkueet lähtevät peliin hyvässä formissa ja valmiina taistelemaan semifinaalipaikasta. Oman mausteensa tuo varsin ihanasta siksakkiin menevät karttavalinnat/tilastot.

Inferno ja Vertigo ovat todennäköisesti kartat, joita ei pelata. Dust2, Mirage sekä Nuke sen sijaan ovat kolme karttaa, joista vähintään kaksi nähtäneen pelattavan. Dust2 on NaVi:n perinteisin karttavalinta ja tämä sopii myös ENCE:lle jossa se vie voittoprosentit 47% - 57%. ENCE:n first pick Nuke sen sijaan on ollut NaVi:lla varsin vahva viime aikoina, kun joukkue painelee Nukessa yhdeksän kartan voittoputkessa.

Miragea on nähty molemmilta joukkueilta aika ajoin karttavalintana ja voittoprosentit ovat tässä 75% - 78% ENCE:n hyväksi. Edellisessä ottelussa forZea vastaan ENCE tuomittiin ennakkoon ottamaan Miragessa dunkkuun venäläisiltä, mutta mitä vielä, ENCE nappasi hadesin 1.36 ratingin esityksellä voiton, ja se oli ENCE:lle jo neljäs peräkkäinen voitto Miragessa. ENCE:llä on nappisuorituksella täydelliset saumat napata ottelusta vähintään yksi karttavoitto ja sen me painamme myös pelivalinnaksi tasoitusvedon ENCE +1,5 muodossa!

Pelivalintamme:

ENCE +1,5 @2.08

Turbovegas - Lue arvostelu

2.08

Turbovegas - Pelaa ilman tiliä ja nappaa 100% talletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.08

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Vbet - Lue arvostelu

1.96

Vbet - Nappaa 20€ ilmaisveto & lyö vetoa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.9

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.87

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.87

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan