NBA: Atlanta Hawks - Utah Jazz

To 10.11. | klo 02:30 | NBA | ATLANTA HAWKS - UTAH JAZZ

Kohde sulkeutuu: 10.11.2022 02:30


Hawks vieraissa on Jazzille tiukka testiNBA:n Utah Jazz otti peräkkäin kolme voittoa Los Angelesin joukkueista. Nyt sillä on edessä hankala vierasmatsi Atlantassa. Utahin saldo on nyt komea 9-3, mutta ei Hawks ole tästä kaukana. Sillä on saldona 7-3. Viime ottelussa Atlanta voitti kovan Milwaukee Bucksin 19 pisteellä.

Utahin kolme tappiota ovat jokainen tulleet vieraissa. Ensin se hävisi heikolle Houstonille ja seuraavat häviöt olivat parempia Denveriä ja Dallasia vastaan.
Utahin hyökkäys on ollut erinomainen. Viimeksi se teki Lakersia vastaan 139 pistettä, ja Lakers oli alkukaudesta joukkue, joka puolusti hyvin.

Utahin hyökkäys on hyvin epäitsekäs. Pallo liikkuu ja paras heittopaikka haetaan maltilla. Jazzilla ei ole supertähtiä, jotka ajattelevat, että heillä on oikeus ottaa jokaisessa ottelussa 25 heittoa. Lauri Markkanen on ollut Utahin paras pistemies, eikä hänkään ole tällä kaudella mennyt yli 20 heiton kuin kahdesti.

Markkanen on tällä kaudella tehnyt tupla-tuplat jo kahdesti. Se on jo nyt yhtä paljon kuin kahdella viime kaudella. Tämä kertoo eniten siitä, että Markkasen liike on parantunut huomattavasti, sekä siitä, että hänen ei enää tarvitse puolustaa pelkästään vastustajan kolmosmiestä vastaan. Hyvä liike tehtiin jyväskyläläisellä kuntosalilla.

Trae Young ilmeisesti pelaa


Jazzin kakkosmies on ollut veteraani Jordan Clarkson. Clarkson on ollut hyvä kaaren takaa. Viimeksi Lakersia vastaan hän upotti viisi kolmosta.
Kaiken kaikkiaan kuusi Utahin pelaajaa on tehnyt keskimäärin vähintään kymmenen pistettä per matsi.

Atlantakin on kolmen voiton putkessa. Ensin se voitti New York Knicksin vieraissa ja perään kotikentällä New Orleans Pelicansin jatkoajan jälkeen. Viimeksi se voitti Milwaukeen, vaikka tähtitakamies Trae Young ei pelannut. Youngin pistekeskiarvo on yli 28 per matsi ja korisyöttöjen keskiarvo on yli yhdeksän per matsi. Youngin pelaaminen Jazzia vastaan on epävarmaa.

Vetomarkkina arvelee, että Young olisi pelissä mukana. Jazzille annetaan tasoitusta kolmisen pistettä. Jazzin tappiot ovat tulleet vieraissa. Se on erinomainen hyökkäysjoukkue, ja kotikoreihin on helpompi osua.
Atlanta on hyvä kotijoukkue. Se on voittanut 17 matsia 20 viimeisestä Atlantassa.


Laitetaan lapulle pitkin hampain Atlanta -3. Utah ei ole aivan niin hyvä, että se voittaa kolme kertaa enemmän kuin häviää. Jos Jazz joskus häviää, niin hyvälle joukkueelle vieraissa.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Atlanta Hawks -3.5 @1.93

William Hill - Lue arvostelu

1.93

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.92

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.88

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan