NBA: Boston Celtics - Golden State Warriors

NBA | Boston Celtics - Golden State Warriors | 04:00 | 9.6.2022
Kohde sulkeutuu: 09.06.2022 04:00
Kakkosmatsissa Boston alisuoritti. Kotikentällä TD Gardenissa se pelaa paremmin.NBA:n finaalisarja on kahden länsirannikolla pelatun ottelun jälkeen 1-1. Avausmatsissa Boston yllätti, mutta toisen ottelun Golden State vei varmasti 107-88. Avausottelussa Warriors suli täysin viimeisellä neljänneksellä, mutta kakkospelissä tällaista lipsahdusta ei enää tapahtunut.

Viime matsissa Golden Staten Splash Brothersin toinen osapuoli Klay Thompson ei osunut yhtään mihinkään. 19 kudilla Thompson sai kasaan vain 11 pistettä. Jordan Poole nousi sitten esiin 17 pisteellä, ja Steph Curry teki 29 pistettä.
Boston on NBA:n parhaiten puolustava joukkue, ja Golden State tarvitsee useamman hyökkäyspään onnistujan kuin vain Curryn. jos Thompson on edelleen jäässä, niin sitten Poolen olisi pelattava aggressiivisesti hyökkäyspäässä.

Warriors puolustaa myös erinomaisen hyvin, ja viime ottelussa se teki juuri tätä. Joukkue oli kaikkien irtopallojen perässä, taisteli levyreistä eikä antanut ilmaista tilaa senttiäkään.

Tasainen sarja, Boston kotonaan oikeutettu suosikki


Avausottelussa San Franciscossa Celtics heitti kolmosen kaaren takaa erinomaisen hyvin. Osumatarkkuus oli yli 51 prosenttia 41 heitolla. Viime matsissakin joukkue heitti kelvollisesti, kudit upposivat 40 prosenttisesti. Bostonin ongelmat viime ottelussa olivat 19 pallon menestystä sekä muutaman avainpelaajan vaisu hyökkäyspeli. Marcus Smart ja Al Horford tekivät kumpikin vain kaksi pistettä. Näin vaisu peli näiltä kahdelta tuskin tulee toistumaan, ei ainakaan kotikentällä TD Gardenissa.

Bostonin ykkösmies Jayson Tatum on ollut finaalisarjassa vaisu. Tatumilta on puuttunut aggressiivisuus. Tatum on useimmiten vahvempi ja pidempi kuin puolustajansa.


Tämän vuoden pudotuspeleissä Boston on tullut vahvasti takaisin huonon pelin jälkeen. Tällaisesta asetelmasta nytkin lähdetään matsiin. Horfordilla ja Smartilla olisi paljon parannettavaa.
Golden Staten Thompsonilla oli myös paljon parannettavaa, mutta vieraskoreihin voi olla vaikeampaa. Jos Curry jää yksin, niin Golden State on heikoilla.
Boston pelannee hyvää puolustusta, pitää paremmin huolta pallosta kuin viimeksi, ja hyökkäyspäässä epäonnistuneet heräävät henkiin. Laitetaan lapulle Boston -3.5, vaikka ei olisi ihme sekään, että seuraavan kerran länsirannikolla pelataan tilanteessa 2-2.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Boston Celtics -3.5 @1.91

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.9

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan