NBA: Boston Celtics - Golden State Warriors

NBA | Boston Celtics - Golden State Warriors | 04:00 | 17.6.2022
Kohde sulkeutuu: 17.06.2022 04:00
Boston vaikuttaa alistuneelta. Viimeksi Warriors voitti, vaikka Curry pelasi kehnosti.NBA:ssa Golden State Warriorsilla on Bostonin TD Gardenissa mestaruus katkolla. Viime ottelussa San Franciscossa Warriors otti voiton 104-94. Steph Curry ei saanut matsissa heittoaan kohdalleen sitten millään, mutta muut nousivat esille. Curry heitti matsissa kaikki yhdeksän kolmostaan ohi. Andrew Wiggins teki 26 pistettä, vaikka hänkin heitti kaikki kuusi kolmostaan ohi. Klay Thompson upotti muutaman tärkeän korin, ja Draymond Green teki kentällä kaikkea mitä vain tarvittiin. Vaihtomies Jordan Poole upotti kolmosia currymaisilta etäisyyksiltä.

Ennen viime ottelua Curry oli pelannut ehkä uransa kovimman matsin. Hän hoiti Warriorsille voiton Bostonissa tekemällä 43 pistettä. Kova saalis, kun vastassa on yksi kaikkien aikojen kovimmista puolustuksista.

Warriorsin olisi jatkettava aggressiivista puolustamista. Joukkue saa hyvin pakotettua pallon menetyksiä, ja se on ollut yksi tämän ottelusarjan avain.
Hyökkäyspäässä Warriors saa paikkansa. Hieman yllättäen kyllä Golden State on ollut parhaimmillaan, kun puolustus on ollut se vahvin osa. Kaikissa kolmessa finaalisarjan voitossa Warriors on pitänyt Bostonin alle sadassa pisteessä.

Boston missasi mahdollisuutensa


Tilastojen mukaan Bostonin olisi pitänyt voittaa viime ottelu. Se vei levyrit selvästi, ja kun Curry oli kehno, niin siinä oli kaikki aseet Celticsin voittoon.
Celticsin olisi lopetettava pallon hukkaaminen. Toinen asia, jonka Boston tarvitsee, on se Jayson Tatumin sekä Jaylen Brownin olisi astuttava esiin. Viimeksi Tatum esimerkiksi osui vain kahdesti kuudella vaparilla ja menetti pallon neljästi. Brown oli vielä kehnompi, hänen heittoprosenttinsa oli alle 28 ja hän hukkasi pallon viidesti.

Alun perin tämä näytti seitsemän ottelun sarjalta, mutta nyt Boston näyttää alistuneelta. Joukkueen valmentaja Ime Udoka meni ottamaan viimeksi teknillisen virheen, ja se ei kerro hyvää.
Steph Curry ei heitä toista kertaa peräkkäin yhdeksää kolmosta ohi. Hän voittanee nyt finaalien MVP-palkinnon, mutta kyllä Wigginskin on syytä nostaa esille. Hän pystyy peittoamaan Tatumin puolustuspäässä ja samalla olemaan jatkuvasti hyökkäyspäässä tehokas.


Warriors on nyt niskan päällä, ja kun se saa neljä pistettä tasoitusta, niin kyllä se pitää laittaa pelikupongille.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Golden State Warriors +4 @1.9

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.89

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.85

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.83

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan