NBA: Boston Celtics - Miami Heat

NBA | Boston Celtics - Miami Heat | 03:30 | 22.5.2022
Kohde sulkeutuu: 22.05.2022 03:30
Miami oli viimeksi todella kehno. Se ei pärjää hyökkäyspäässä Bostonille. Heatin mahdollisuus on pistää matsi painiksi.Boston Celtics tasoitti voitot Miami Heatia vastaan viime matsissa. Celtics voitti peräti 127-102. Yllättävää tässä ottelusarjassa on ollut se, että kaksi NBA:n parhaiten puolustavaa joukkuetta tekee keskinäisissä otteluissa paljon pisteitä.

Viime ottelussa ratkaisu oli se, että Miamin puolustus oli täysin aseeton Bostonin hyökkäyksen kanssa. 127 pistettä on paljon runkosarjan matsissakin, saati sitten pudotuspelissä, jossa puolustuksen pitäisi olla jotain aivan muuta kuin runkosarjassa.

Nyt kun ottelusarja siirtyy Miamista Bostonin TD Gardeniin, niin Heatilla on kova hätä keksiä peliin jotain uutta. Yksi avain voisi olla se, jos Miami pystyisi puolustamaan Bostonia kolmosen kaarella. Viime matsissa Celtics heitti peräti 40 kolmosta ja huimasti puolet meni sisään.
Miami saattaa saada tähän matsiin mukaan takamies Kyle Lowryn sekä laituri PJ Tuckerin. Tucker pelaa kovaa puolustusta ja tuo intensiteettiä kentälle, ja Lowry on kokenut ja taitava ykköspaikan pelaaja, joka osaisi rauhoittaa peliä, kun joukkue alkaa olla sekaisin.

Miamin olisi saatava loistava puolustus takaisin. Se ei pärjää Bostonille, jos joukkueet lähtevät pisteidentekokilpaan.

Vielä kerran under-betsi


Avausottelun Boston hävisi 11 pisteellä. Kakkosmatsiin se sai takaisin joukkueeseen Al Horfordin sekä Marcus Smartin, ja se teki suuren eron. Smart ja Horford ovat kovia puolustuspäässä, ja nyt vielä Smart upotti viisi kolmosta.

Boston tuskin heittää taas 20 kertaa koriin kaaren takaa. Celticsin pitäisi kuitenkin jatkaa muuten hyvää peliä. Jayson Tatumin pitää osata olla aggressiivinen ja puolustuksen on pidettävä Miamin Butler aisoissa. Miami ei ole ollut hyvä vierasjoukkue. Jos Boston hoitaa kaksi kotimatsiaan, joissa se on molemmissa melko selvä suosikki, niin ottelusarja alkaa olla jo ohi.


Boston on vetomarkkinoilla selvä suosikki. Kertoimet kolmosmatsiin ovat noin 1.35 – 3.30. Nämä lienevät kohdallaan, kyllä Boston nyt tuon verran paremmalta joukkueelta vaikuttaa. Miami ei ole pysynyt hyökkäyspäässä vauhdissa mukana, eikä se muutenkaan ole ollut vieraissa vahva. Heatin mahdollisuus taitaa olla siinä, että se pistää ottelu painiksi. Boston ei pääse pyörittämään hyökkäystä, jos koko ajan on puolustaja aivan kiinni. Kokeillaan vielä kerran totals-puolelle under-betsiä. Raja on taas 207.5 pistettä.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Alle 207.5 pistettä @1.9

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.88

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.88

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan