NBA: Boston Celtics - Milwaukee Bucks

NBA | Boston Celtics - Milwaukee Bucks | 20:00 | 1.5.2022
Kohde sulkeutuu: 01.05.2022 20:00
Celtics vastaan Bucks tulee olemaan tasainen ja kova ottelusarja, oikeaa play offs -korista. Ykköskierros oli kummallekin lämmittelyä.NBA:n pudotuspeleissä ollaan kakkoskierroksella. Idässä on erinomaisen kova ottelupari Milwaukee Bucks vastaan Boston Celtics. Matsit alkavat sunnuntaina Bostonin TD Gardenissa, ja vielä parhaaseen suomalaiseen katseluaikaan. Nyt on tarjolla erinomainen korismatsi sunnuntai-iltana kahdeksalta.

Runkosarjassa kumpikin joukkueista voitti 51 ottelua, eikä olisi ollenkaan kummallista, jos tästä parista tulee tämän kauden mestari. Milwaukee on hallitseva mestari, ja toki sillä on kaikki osaset kasassa uusia mestaruus nytkin. Boston taas on nimenomaan joukkue isoilla kirjaimilla, ei varsinaisia supertähtiä, mutta supertähtitasoisia pelaajia kyllä, ja erinomaisen hyvä puolustus.

Kummallakin joukkueella on heikkoutensa. Milwaukeen ongelmista suurin on laituri Khris Middletonin loukkaantuminen. NBA-kausi on raskas ja varsinkin pudotuspelit on kova rupeama. Pelataan joka toinen päivä, ja ottelu on fyysisyydessään jotain aivan muuta kuin runkosarjan lepsuttelut. Loukkaantumiset tulevat olemaan isossa osassa kauden loppuun asti. Middletonilla on polvivamma, joka ilmeisesti pitää hänet sivussa koko Boston-sarjan ajan, eli Bucksilla olisi siis toiveita saada Middleton mukaan vielä finaaleihin.

Bucks on pitkä joukkue


Bostonilla ei ole loukkaantumisongelmia, mutta jonkinlainen heikko kohta voisivat olla joukkueen sentterit Horford sekä Theis. Horford on kelvollinen pelaaja, mutta hieman alimittainen, kun vastassa on liigan kärkipään sentterit. Theis on puolustuksen erikoismies, mutta kovin lyhkäinen hänkin.

Edellisellä kierroksella Boston laittoi supertähtijoukkueen Brooklyn Netsin tylysti kasaan suoraan 4-0. Milwaukeen Bucks taas nujersi Chicago Bullsit 4-1, ja varsinkin Chicagon United Centerissä pelatut matsit olivat Milwaukeen näytöstä.

Boston pääsi Brooklyniä vastaan helpolla. Nyt on edessä oikea joukkue, ja aivan toisenlainen ottelusarja. Celtics pystyi fyysisyydellään dominoimaan Netsiä, mutta Bucksia vastaan tämä ei onnistu. Milwaukeen stara Giannis Antetokounmpo pystyy pelaamaan fyysistä korista, ja Bucks pystyy muutenkin pelaamaan korin alla ja tappelemaan levypalloista. Milwaukee ei todellakaan ole lyhyt joukkue, niin kuin Brooklyn oli, ja Bucks lienee vielä paremmin valmennettu ryhmä kuin itärannikon hollywoodimaisin porukka Nets.


MIddletonin puuttuminen on iso miinus Milwaukeelle, mutta Chicagoa vastaan penkiltä Grayson Allen nousi paikkaamaan. Ilman Alleniakin Milwaukeella on pelaajat, jotka pysyvät matsissa mukana. Laitetaan ottelusarjan avauksessa lapulle Bucks +4.5. Tulossa taitaa olla tasainen sarja, seitsemän ottelua ei olisi ihme.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Milwaukee Bucks +4.5 @1.95

Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.9

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan