NBA: Boston Celtics - Milwaukee Bucks

NBA | Boston Celtics - Milwaukee Bucks | 02:00 | 4.5.2022
Kohde sulkeutuu: 04.05.2022 02:00
Viimeksi Boston heitti todella huonosti. Se tuskin jatkuu, mutta ei tässä heti tehdä 26 pistettä enemmän kuin viimeksi.NBA:ssa Boston Celtics vastaan Milwaukee Bucks Bostonin TD Gardenissa, erä kaksi. Ottelusarjan avausmatsin Milwaukee voitti selvästi 101-89. Bucksin joukkueesta Giannis Antetokounmpo teki 24 pistettä ja Jrue Holiday 25 pistettä. Milwaukee pelasi matsin käytännössä kahdeksalla pelaajalla.
Celticsin ykkönen oli Jayson Tatum 21 pisteellä. Joukkue heitti huonosti, vaikka pelasi kotikoreihin. Tatum osui kuudesti 18 heitolla, Smart kolmesti 11 heitolla ja Brown neljästi 13 heitolla. Tällaisilla prosenteilla ei voi voittaa. Boston myös pelasi matsi oikeastaan kahdeksalla, muut vain kävivät kentällä kääntymässä.

Edellisessä ottelusarjassaan Boston stoppasi Brooklynin supertähden Kevin Durantin. Nyt joukkue lähti pelaamaan The Greek Freak Antetokounmpoa vastaan samalla tavalla, mutta se ei ollenkaan riittänyt. Durantin kanssa riitti, kun ei päästänyt tätä pisteiden tekoon, mutta Antetokounmpo tekee sitten paljon muutakin. Avausmatsissa hän kasasi tripla-tuplan, 24 pistettä, 13 levyä ja 12 korisyöttöä.

Ja Milwaukeella on ratkaisijoita laajemmalla rintamalla kuin Brooklynillä. Khris Middleton on sairastuvalla, mutta Holiday oli jälleen hyvä, samaten kuin Grayson Allenkin jatkoi siitä mihin jäi Chicago Bullsia vastaan. Jopa Bobby Portis pelaa hyvin. Bucksilla on juuri nyt itseluottamus kohdillaan.

Milwaukee on nyt hyvä kummallakin puolella palloa. Bostonin 89 pistettä on tästä todiste.

Totals-raja taitaa olla liian korkealla


Bostonin on parannettava heittämistä. Tästä ottelusarjasta saattoi odottaa tasaista, eikä sitä ajatusta vielä ole syytä haudata. Viime matsissa Boston seisoi kolmosen viivalla ja heitti etupäässä ohi. Joukkue ei haastanut Milwaukeeta korin alla, vaikka olisi pitänyt. Tästä matsista voi odottaa tässä suhteessa erilaista.
Bostonin Tatum oli viimeksi Bucksin pihdeissä, ja se pihti piti hyvin. Ottelun ero oli siinä, että kun kummankin joukkueen tähdet puolustettiin pois, vain Milwaukeelta löytyi korvaajia. Boston tulee pärjäämään, kun vain löytyy joku, joka saa pallon koriin.

Vaikea nähdä, että Celtics heittäisi kotikentällään taas yhtä heikosti kuin viimeksi. Se on edelleen ehkäpä liigan parhaiten puolustava joukkue. Avausmatsissa Antetokounmpo ei saanut helppoja koreja, vaikka sitten tekikin kaikkea muuta.


Ottelun tasoitus on 4.5 pistettä, ja vetoväki on kaatanut rahaa suosikki Bostonille. Edelleen voi sanoa, että tulossa on tasainen ottelusarja. Tämä ei mene poikki ainakaan suoraan neljässä matsissa, tuskin viidessäkään.
Lyödään tähän matsiin mieluiten totals-rajaa. Raja on 215.5 pistettä ja siihen laitetaan alle. Kummankin puolustus on erinomainen. Boston varmasti heittää paremmin kuin viimeksi, mutta luultavimmin tämä koko ottelusarja on fyysinen ja tiukka. Viimeksi tehtiin 190 pistettä, ei nyt heti tehdä 26 pistettä enemmän. Arvio lopputuloksesta 104-100.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Alle 215.5 pistettä @1.91

Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.88

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.83

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan