NBA: Boston Celtics - Milwaukee Bucks

NBA | Boston Celtics - Milwaukee Bucks | 22:30 | 15.5.2022
Kohde sulkeutuu: 15.05.2022 22:30
Bucks vastaan Celtics meni seitsemänteen otteluun, niin kuin arvata saattaa. Game 7 lienee sekin tasainen.



NBA:ssa Boston Celtics oli jo sillassa ottelusarjassa Milwaukee Bucksia vastaan. Celtics kuitenkin onnistui ottamaan Milwaukeen kentällä voiton, ja siihen tarvittiin Jayson Tatumin uroteko. Tatum teki ottelussa 46 pistettä kovalla prosentilla ja Boston voitti yllättävän selvästi 108-95.

Boston hävisi edelleen ottelussa levypallot, mutta ei niin selvästi kuin edellisessä ottelussa. Nyt Bucks vei levyt 49-42. Suurin ero joukkueiden välillä oli kolmosten prosentissa. Celtics heitti kaaren takaa peräti 43 kertaa ja osui lähes 40 prosentin tarkkuudella. Bucks heitti kolmosia 29 kertaa ja osui vain noin 29 prosentin tarkkuudella. Varsinkin Bucksin Grayson Allen on vajonnut alamaihin mainion Chicago Bulls -sarjan jälkeen. Nyt Allen heitti kaikki neljä kolmostaan ohi.

Milwaukeen superstara Giannis Antetokounmpo pelasi taas yhden ylimaallisen kovan matsin, mutta se ei riitä. Nyt The Greek Freak teki 44 pistettä ja otti 20 levypalloa. Jrue Holiday oli joukkueen kakkonen 17 pisteellä. Mitä pitemmällen sarja etenee, sitä selvemmäksi käy Bucksin Khris Middleton loukkaantumisen merkitys. Middleton oli runkosarjassa Milwaukeen toiseksi paras pistemies yli 20 pisteen keskiarvolla, ja tuskin hän on pelikunnossa tässäkään ottelussa.

Tasainen matsi, viiden pisteen tasoitus on liikaa


Boston pelasi kuutosottelussa parasta peliään. Sen puolustus taitaa olla koko NBA:n ykkönen, ja Milwaukeessa se pelasi erinomaisesti. Tatumilta onnistui viimeksi kaikki.
Bostonilla ei tässä vaiheessa juurikaan ole loukkaantumisia. Sentteri Robert Williams saattaa olla polvivaivaisena sivussa.

Tämä ottelusarja haiskahti vahvasti seitsemän pelin sarjalta jo ennen ensimmäistä ottelua, ja niin siinä lopulta kävi. Bucks ja Celtics ovat hyvin tasavahvoja, eikä olisi ollenkaan ihme, että se ratkaiseva Game 7 menisi vaikka viimeiseen heittoon asti. Bucksilla on ehkä koko liigan dominoivin pelaaja Antetokounmpossa, mutta Bostonilla sitten saattaisi olla koko liigan yhtenäisin joukkue. Tätä tosin Miami Heat haastaa vahvasti.

Antetokounpo tullee tekemään ne reilut 30 pistettä, vaikka Boston järjestäisi millaisen puolustuksen tahansa. Jayson Tatum tuskin pelaa niin hyvin kuin viimeksi. Joukkueesta pitää nousta esille hyökkäyspään vaihtoehtoja.


Boston on seiskamatsissa suursuosikki. Sen voittokertoimet ovat alle 1.50. Sitä ei voi pelata, tämä on tasainen pari. Tasoitus on viisi pistettä, ja sillä voi pelata Bucksia.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Milwaukee Bucks +5 @1.92

William Hill - Lue arvostelu

1.92

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.92

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.83

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan