NBA: Cleveland Cavaliers - Los Angeles Lakers

Ke 7.12. | klo 02:30 | NBA | CLEVELAND CAVALIERS - LOS ANGELES LAKERS

Kohde sulkeutuu: 07.12.2022 02:30


Lakers on nyt NBA:n kuuma joukkue


Lauri Markkasen viime kauden seura Cleveland Cavaliers pelaa hyvää kautta, mutta se ei ole mikään yllätys. Joukkueen voittosuhde on nyt 15-9 ja sijoitus Idän sarjataulukossa kolmas. Viime matsinsa Cavs hävisi New York Knicksiä vastaan 81-92.

Länsirannikon legendaarinen Los Angeles Lakers on ainakin aloittanut kauden surkeasti. Se on nyt sarjataulukossa kolmanneksi viimeinen saldolla 10-12. Lakers on kolmen voiton putkessa, ja kun mennään vasta alkukautta, niin kyllä se vielä ehtii pudotuspeleihin, jos hyvä meno jatkuu. Viimeksi Lakers voitti Washingtonin 130-119.

Iso laituri Anthony Davis on ollut Lakersin viime peleissä taas loistava. Viimeisissä yhdeksässä matsissa Davisin keskiarvot ovat 35.3 pistettä, 15.5 levyriä ja 2.8 blokkia per matsi. Vain kerran Davisin heittoprosentti on jäänyt alle 60. Davisilla oli pitkään erilaisia ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta nyt hän taas on yksi liigan ehdottomasti parhaista pelaajista.
Russell Westbrook on tällä kaudella ollut usein kehno, mutta nyt kakkosketjun kanssa pelatessaan Westbrook on taas ollut hyvä. Kun Lakers voitti kovan Milwaukee Bucksin muutama kierros sitten neljällä pisteellä, niin Westbrook teki 15 pistettä kovalla prosentilla ja antoi 11 korisyöttöä, eikä pallon menetyksiä tullut ainuttakaan.

Koko kauden osalta Lakersin tilastolukemat ovat vielä kehnot. Se on hyökkäyksen tilastoissa vasta noin sijalla 27. Puolustus on sijalla 13.

Kuka pärjää Davisille?


Cavaliers hyökkäsi surkeasti viimeksi Knicksiä vastaan. 81 pistettä tuli alle 35 prosentin heittotarkkuudella. Se ei ole merkki mistään, kunhan nyt vain sattui koko joukkueelle huono heittopäivä. Evan Mobley oli ottelussa ainoa Cavsin pelaaja, joka jäi plussalle. Tähtitakamiehet Garland ja Mitchell heittivät vain 13 sisään 41 heitosta.

Viimeisissä kymmenessä matsissa Cleveland on voittanut seitsemän. Jazzista kesällä tullut Mitchell on ollut ykkönen, pistekeskiarvo on melkein 29 per matsi. Hyökkäystilastoissa Cavs on liigan kuudenneksi paras ja puolustus on koko liigan paras.
Ricky Rubio ei ole tällä kaudella vielä pelannut otteluakaan. Myös sentteri Allen on sivussa selkävaivan vuoksi.

Lakers on nyt NBA:n kuuma joukkue. Seura saattaa tehdä tällä kaudella vielä pelaajakauppoja. Westbrookin markkina-arvo on nyt paljon korkeammalla kuin vaikka kesällä. Hänet Lakers ainakin saattaa siirtää muualle.
Lakersilla ei ole ketään joka pystyisi puolustamaan Mitchelliä, mutta ehkä se ei ole nyt se ratkaisupaikka. Ei Cavsillakaan ole nyt oikein ketään, joka pärjäisi Davisille.


Cavaliers on kotikentällään neljän pisteen suosikki. Pelataan kuitenkin kuumaa Lakersia. Tästä voisi tulla nyt tasainen matsi.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Lakers +4 @1.95

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.95

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan