NBA mestari: Golden State Warriors - Boston Celtics

NBA | Golden State Warriors - Boston Celtics | 04:00 | 3.6.2022
Kohde sulkeutuu: 03.06.2022 04:00
Golden State Warriorsin puolesta puhuvat kotietu, pidempi huiliaika ja Steph Curry.NBA:n finaalisarja alkaa perjantaina yöllä Suomen aikaa. Lännen ykkönen Golden State Warriorsilla on kotietu, ja se on vetomarkkinoilla suosikki ennen Idän mestaria Boston Celticsiä.
Edellisellä kierroksella Warriors pudotti Dallas Mavericksin melko vaivattomasti 4-1, kun Boston pelasi Miami Heatin kanssa täyden seitsemän ottelun sarjan.

Finaaleissa ovat vastakkain NBA:n kaksi parasta puolustusta. Boston on puolustuksien rankkauksessa ykkönen ja Warriors kakkonen. Hyökkäysten rankkauksessa Boston on liigan yhdeksäs ja Warriors on sijalla 16. Tämä ei aivan kerro totuutta, Warriorsin hyökkäyksessä on huima määrä potentiaalia.

Boston Celtics on parantanut huimasti kauden edetessä. Se aloitti surkeasti. Viime vuoden puolella Bostonin rekordi oli 17-19, ja se oli todella pahaa alisuorittamista. Joukkueen puolustus oli viime vuoden puolella kunnossa, mutta hyökkäys oli tyystin jumissa. Celticsin hyökkäys rankattiin viime vuoden puolella vasta liigan 20. parhaaksi. Sen ongelma oli yksipuolisuus. Jos ykköspeli ei sujunut, niin vaihtoehto oli laittaa Tatum tai Brown pelaamaan 1 vastaan 1 -peliä, eikä sellaisesta tule mitään pitemmän päälle.

Vuoden vaihteen jälkeen Bostonin peli meni uomiinsa. Puolustus paransi vielä top 10 -puolustuksesta liigan ykköseksi ja hyökkäys löysi pelitapansa. Suurin tekijä hyökkäyksen edistykselle oli se, että joukkue teki Marcus Smartista ykköspelinrakentajan.
Vuoden 2022 puolella Celticsin voittosuhde oli 34-12, vain Phoenix ja Dallas olivat parempia.

Steph Curry on finaalisarjan paras pelaaja


Golden State Warriors on kaikille hyvin tuttu joukkue. Hyökkäyksessä se liikkuu hyvin, ja pelintekijöitä on useampia, ja erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyspäähän on paljon. Ja sitten on vielä kaikkien aikojen paras heittokone Steph Curry, joka saattaa kuumana päivänä tehdä mitä vain.
Warriorsin hyökkäyssysteemi ei ole kenellekään uusi, ja se on hyvin tiedossa miten sitä vastaan pitää puolustaa, se on sitten eri asia, että pystyykö vastustaja siihen. Fyysinen peli, jolla rikkoa screenit, liikkuva puolustus ja kova peli korin alla tukehduttavat Golden Staten. Ainakin paperilla Bostonilla olisi tähän mahdollisuudet.

Bostonin vahvuudet ovat liikkuva puolustus, ja jos puolustuksen vaihdot menevät pieleen, niin paintin puolustaminenkin pitäisi onnistua. Joukkueella on tarvittava määrä taitoa hyökkäyksessä. Joukkueella on myös pituutta kumpaankin päähän kenttää.
Golden Staten vahvuuksista pitää ensimmäisenä nostaa esille Steph Curry. Warriorsin liikkuva hyökkäys on jotain aivan muuta, kun lisänä on vielä Curry. Bostonilla on ollut ongelmia pallonmenetysten kanssa, ja tämä on Warriorsille etu. Riistoista Warriors pääsee nopeisiin hyökkäyksiin ja pitämään yllä kovaa tempoa.

Tässä vaiheessa kautta rasitus ja loukkaantumisetkin ovat isossa roolissa. Celticsin ottelusarja Miamia vastaan oli raskas, kun taas Golden Staten Dallasia vastaan ei ollut. Bostonilla jossain määrin kolhuilla ovat ainakin Smart, Tatum ja Williams. Golden Statella on vielä kokonainen viikko aikaa huilata. Ja vielä pitää mainita Golden Staten kokemus, Curry, Thompson sekä Green tietävät miten mestaruuksia voitetaan.


Kerroin Golden Staten mestaruudelle on yli 1.60. Otetaan se.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Golden State Warriors @1.65

Fezbet - Lue arvostelu

1.65

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.62

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.571

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan