NBA: Golden State Warriors - Boston Celtics

NBA | Golden State Warriors - Boston Celtics | 03:00 | 6.6.2022
Kohde sulkeutuu: 06.06.2022 03:00
Boston yllätti avauksessa. Viimeinen neljännes ja Bostonin kolmosten tarkkuus eivät tule toistumaan.Golden State Warriors mokasi NBA:n finaalien ensimmäisen matsin viimeisellä neljänneksellä. Se meni häviämään viimeisen pätkän kotikentällään tylysti 16-40. Loppuluvut olivat Bostonille 120-108. 16 tehtyä pistettä ratkaisuneljänneksellä oli surkea tulos, mutta vielä surkeampaa oli antaa Bostonin tehdä 40.

Warriorsilla on melkein jo selkä seinää vasten. Jos se joutuu Bostonin TD Gardeniin tilanteessa 0-2, niin tuskin siitä on enää nousemaan mestariksi. Nyt olisi Splash Brothersin aika nousta esille.

Avausottelussa kaikki oli Golden Staten hallussa ennen viimeistä neljännestä. Se oli laittanut kudit sisään ja pitänyt Bostonin aisoissa. Lukemat olivat viimeisellä tauolla 92-80. Ei luulisi, että kotijoukkue menettää finaaleissa viimeisellä jaksolla 12 pisteen johdon.

Boston heitti ottelussa lopulta kolmoset peräti 51.2 prosentin tarkkuudella. 41 heitosta 21 meni sisään. Tämä ei tule jatkumaan. Al Horford oli ottelussa Celticsin pisteykkönen. Hän teki 26 pistettä, ja kahdeksasta kolmosen kudista peräti kuusi meni sisään. Tämä ei ole Horfordille tyypillistä.
Bostonin ykkösmies Jayson Tatum teki vain 12 pistettä, mutta kuumia käsiä löytyi muilta pelaajilta. White teki 21 pistettä ja Brown 24.

Boston ei osu kaaren takaa yhtä hyvin kuin viimeksi


Bostonin puolustus onnistui erinomaisesti avausottelussa. Varsinkin matsin loppupuolella Celtics vei Golden Staten hyökkäyksen sielulta Steph Curryltä kaiken tilan pois. Warriorsilta olisi pitänyt löytyä pelaajia, jotka nousevat esille, kun Curry otettiin pois, mutta joukkue vaikutti neuvottomalta.
Thompson teki matsissa 15 pistettä ja Poole vain yhdeksän. Tämä ei riitä. Porter jr teki mukavasti vaihtopenkiltä 12 pistettä ja Wiggins avausviisikossa 20, mutta lisää tarvitaan. Poole vielä menetti pallon neljästi, ja sellainen kostautuu finaaleissa.


Golden Staten puolustus petti, mutta toisaalta Boston heitti ylimaallisen hyvin. Celtics ei tule heittämään yli 50 prosentin tarkkuudella kolmosiaan joka matsissa.
Warriors on lyhyempi kuin Boston, mutta silti se pärjäsi levypalloissa. Ja Tatumin pimittäminen onnistui hyvin.
Vaikea uskoa, että Boston jyräisi sarjan kumoon nopeasti. Kyllä tässäkin parissa vaikutelmat ovat pitkän ottelusarjan puolella. Lapulle Golden State +4.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Golden State Warriors -4 @1.9

Mr Green - Lue arvostelu

1.86

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.86

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.83

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.83

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan