NBA: Golden State Warriors - Utah Jazz

La 26.11. | klo 05:00 | NBA | GOLDEN STATE WARRIORS - UTAH JAZZ

Kohde sulkeutuu: 26.11.2022 05:00


Jazz on ottamassa takapakkiaUtah Jazz meni kotikentällään häviämään yhdelle liigan heikoimmista Detroit Pistonsille 116-125. Matsi oli koko Jazzilta vaisu. Oikeastaan vain vaihtopenkin Malik Beasley pelasi kunnon matsin. Hän teki 29, kun Lauri Markkanenkin jäi vaisulla heittoprosentilla vain 13 pisteeseen.
Nyt Jazzilla on edessä rankka ohjelma. Kahtena perättäisenä päivänä se pelaa vieraissa ensin Golden State Warriorsia ja perään Phoenix Sunsia vastaan. Jos heikosti käy, niin Utah ajautuu neljän tappion putkeen.

Golden State Warriors on aloittanut vaisusti. Viime kauden mestarilla on tässä vaiheessa saldona vain 9-10. Kotikentällä se on kuitenkin yhdeksästä matsista hävinnyt vain yhden.

Mike Conleyn puuttuminen taitaa olla Utahille juuri niin iso ongelma kuin arveltiinkin. Pistons dominoi matsia Utahia vastaan melkein joka puolella. Se voitti korin alta tehdyt pisteet 52-42. Utah puolusti myös vaisusti. Pistons heitti koko matsin liki 50 prosentin tarkkuudella. Utah sai ottelussa pakotettua Detroitin vain seitsemään pallonmenetykseen.

Utahin valmentaja Will Hardy totesi ottelun jälkeen, että Detroit tuli peliin aggressiivisesti ja fyysisesti, ja Jazz ei. Utahin menestys tällä kaudella on ollut siinä, että se on pelannut aggressivisesti puolustuksessa ja hyvin organisoidusti ja epäitsekkäästi hyökkäyksessä. Jos nämä puuttuvat, niin Jazz ei ole kummoinenkaan ryhmä.

Warriors lapulle


Edelleen Jazz on NBA:n tilastoissa hyökkäyspuolella hyvä. Sen lukema on 115.9 pistettä per sata hyökkäystä. Joukkue heittää liki 40 kertaa per matsi kolmosen kaaren takaa, ja se on liigassa neljänneksi eniten.

Warriorsilla on nyt alla seitsemän perättäistä kotivoittoa. Viimeksi se voitti Los Angeles Clippersin vaivattomasti 124-107. Sama Clippers voitti LA:ssa Utahin hiljattain seitsemällä pisteellä. Warriors antoi matsissa komeat 36 korisyöttöä. Andrew Wiggins oli vaihteeksi ykkösmies 31 pisteellä.

Warriorsin lukema on 112.7 pistettä per sata hyökkäystä. Se on NBA:n ykkönen korisyötöissä. Heittoprosentit joukkueella ovat hyvä. Kolmosen kaaren takaa se on ollut NBA:n seitsemänneksi paras.

Utah Jazz on loistavan alkukauden jälkeen ottamassa hieman askelia taaksepäin. Pakkohan näin oli käydä. Ei Jazz yhtäkkiä kuitenkaan ollut NBA:n paras joukkue. Samalla Warriors on nousemassa sinne mihin se viime kauden lopetti.
Match upit tässä matsissa ovat Warriorsin puolella. Se voi laittaa Draymond Greenin Lauri Markkasta vastaan, ja se syö ison osan Utahin hyökkäysvoimasta.


Laitetaan lapulle Golden State Warriors -8.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Warriors -8 @2.12

Fezbet - Lue arvostelu

2.12

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.12

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan