NBA: Utah Jazz - Detroit Pistons

To 24.11. | klo 04:00 | NBA | UTAH JAZZ - DETROIT PISTONS

Kohde sulkeutuu: 24.11.2022 04:00


Jazz on tappion motivoimaUtah Jazz hävisi viimeksi matkaottelun Los Angeles Clippersille 114-121. Ottelu olisi ollut voitettavissa. Clippers pelasi ilman Paul Georgea ja Kawhi Leonard oli selvästi vielä puolikuntoinen.

Mike Conley puuttuminen Utahin joukkueesta näkyi. Collin Sexton oltiin nostettu avaukseen, ja tämä päättyi siihen, että televisiokuvan mukaan Jazzin päävalmentaja Hardy piti Sextonille kovan saarnan kentän reunalla. Sexton on pelaaja, joka aina ensimmäiseksi hakee omaa heittoa, ja se johtaa usein tyhmiin ratkaisuihin. Conley on aivan päinvastainen pelaaja, ja sellaista Utah hyökkäyksen pyörittämiseen tarvitsee. Saattaa olla, että Sexton on taas kakkosketjussa.

Detroit Pistons on taas sellainen vastus, joka Jazzin pitäisi voittaa kotiareenallaan. Pistonsin voittosaldo on kehno 4-15. Cade Cunningham on sivussa. Detroitin paras pistemies on entinen Jazz-peluri Bogdanovic, ja jo kesän EM-kisoissa nähtiin, miten Lauri Markkanen on aivan eri tasolla kuin ikääntyvä kroaatti.

Pistons voitti viime kierroksella


Detroit voitti yllättäen eilen viime matsinsa Denverissä. Sitä ennen joukkueella oli alla seitsemän tappion putki. Utahin reissu on viides ottelu joukkueen raskaalla kuuden matsin länsirannikon kiertueella. Tässä matsissa Detroitilla on vain se yksi yö palautumisaikaa, joten kyllä on Pistonsin vaikea pelata tappiosta motivoitunutta Jazzia vastaan.

Detroit on kaikilla mittareilla Jazzia selvästi heikompi. Pisteet per ottelu tilastossa Jazzin lukema on 117.4 ja se on NBA:n kolmonen. Pistons on sijalla 24, ja sen lukema on 109.4.
Puolustustilastoissakin Jazz on selvästi parempi. Se on antanut vastustajille 114.5 pistettä per matsi, kun Detroitin lukema on 118.6.

Ja kun match upit laitetaan vastakkain, niin ei Detroitilla oikein ole mitään jakoa. Ottelun ratkaisu on se, että pystyykö Jazz ilman Conleytä kuitenkin pelaamaan sitä hyökkäystä, jota se on alkukaudella pelannut. Jos hyvin liikkuvalle Markkaselle saadaan palloja niin kuin aikaisemmin, niin hän menee taas yli 30 pisteen ja Jazz vie matsin.
Jazzin pitäisi myös puolustaa niin kuin se parhaimmillaan osaa aggressiivisesti.


Vetomarkkinoilla kertoimet ovat Utahille noin 11.15 – 5.10, tasoitus on 11 pistettä. Laitetaan lapulle Jazz -11, vaikka isojen tasoitusten kanssa pitääkin olla varovainen. Detroitilla on back-to-back -matkaottelu ja se on huono joukkue. Jazz on motivoitunut tappiosta.100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Utah -11 @1.92

William Hill - Lue arvostelu

1.92

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.9

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.88

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan