NBA: Kierrokselta löytyi maukkaita pelaajakohtaisia vetoja!

Julkaistu: 09.02.2019 18:42


NBA: Kierrokselta löytyi maukkaita pelaajakohtaisia vetoja!
NBA | Pelaajakohtaiset erikoisvedot | 00:00
Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pelataan iso NBA-kierros. Yhteensä 9 ottelua pelataan lauantaina ja sunnuntaina vielä primetime otteluina useampi. Lähdimme katsomaan kierroksen pelaajakohtaisia vetoja ja vedonlyöntisivusto Betwayn listoilta löysimme jälleen mielenkiintoisen vedon. Betway tarjoaa jopa 4,50 kerrointa kohteelle, että San Antonio Spursin Demar Derozan sekä New York Knicksin Dennis Smith Jr tekevät molemmat vähintään 20 pistettä.

Spurs pelaa Utahia vastaan ja Derozan on ollut koko kauden joukkueen paras pistemies. Pistekeskiarvo Derozanilla on tähän mennessä 21,5 pistettä ja viimeisessä kahdessa ottelussa Derozan on ollut hyvässä iskussa ja pussittanut 24 ja jopa 35 pistettä. Ennen edellistä otteluaan Derozania lepuutettiin, joten hän on vielä freesinä tuon jälkeen.

Dennis Smith Jr siirtyi Dallasista Knicksiin hiljattain ja on ottanut roolinsa heti hyvin uudessa joukkueessa. Knicksin tarina on surkea ja he treidasivat juuri nuoren supertähden Kristaps Porzingisin pois kyseenalaisesti. Smithin pistekeskiarvo tällä kaudella on vain 13,7 Dallasin ajoilta, jossa hänen roolinsa oli hyvin erilainen ja Luka Doncic oli siinä joukkueessa tähti ja ratkaisupelaaja. Nyt Smith Jr on juuri tätä Knicksille ja pisteitä on lupa odottaa häneltä. Smith Jr on pelannut Knicksissä nyt kolme ottelua. Ensimmäisessä ottelussaan hän teki vaatimattomat 8 pistettä, mutta kun hän sai harjoituksia alle ja peliaikaa hieman enemmän, on hän ollut liekeissä. Kahdessa viime ottelussa on Smith Jr tehnyt 25 ja 31 pistettä.

Knicksillä on tänään vastassa Toronto Raptors. Molemmilla siis tiukat pelit, jolloin ratkaisupelaajat astuvat esiin. Mielestämme Betwayn tarjoama kerroin tässä erikoisvedossa on erittäin hyvä, kun ottaa huomioon, että 20 pistettä tämän profiilin pelaajille on peruskauraa ja saamme kuitenkin 4,5 kertoimen. Löydät kertoimen Betwayn sivustolta NBA-valikosta kohdasta NBA:n päivittäiset spesiaalit.

Jos et omista vielä pelitiliä Betwaylle, saat liittyessäsi perinteisen 100%/100€ talletusbonuksen vedonlyöntiin. Betwayn kierrätys on vain 6x bonussumma, joka on yksi markkinan helpoimpia tällä hetkellä. Voit siirtyä Betwaylle tästä tai alempaa kertoimesta.

Pelivalintamme:

Derozan & Smith Jr molemmat vähintään 20p @4.50

Betway - Lue arvostelu

4.50

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan