NBA: Miami Heat - Boston Celtics

NBA | Miami Heat - Boston Celtics | 03:30 | 30.5.2022
Kohde sulkeutuu: 30.05.2022 03:30
Game Seven ja kaksi NBA:n parasta puolustusta. Tässä ei kukaan saa mitään ilmaiseksi.NBA:n Idän konferenssin finaalit menivät kuin menivätkin seitsemänteen matsiin saakka. Bostonilla oli viime ottelussa jo paikka katkaista sarja kotikentällään, mutta niin vain Miami oli parempi 111-103. Miamin Jimmy Butler pelasi uransa ehkä parhaan matsin kovaan paikkaan. Butlerille pelattiin palloa jatkuvasti ja hän hoiti homman. Tuloksena 47 pistettä, 29 heitosta sisään meni 16.

Miamin voitto oli kova yllätys. Vetomarkkinoilla Boston oli yhdeksän pisteen suosikki, ja Miamin loukkaantumishuolet ovat alkaneet kasaantua. Jotenkin vain Miami sai homman kasaan, tai paremminkin Bostonin vastuupelaajat katosivat, kun homma olisi pitänyt hoitaa kotiin. Jalen Brown ja Jayson Tatum saivat viimeisellä neljänneksellä aikaiseksi yhteensä kaksi heittoyritystä.

Koripallokin on joukkuepeli, mutta kyllä ykköstähtien pitää pystyä olemaan se hyökkäyksen ensimmäinen vaihtoehto. Tatumin ja Brownin on oltava aggressivisempia, haastettava puolustusta ja otettava niitä heittoja.

Celtics on NBA:n ykkösjoukkue puolustuspäässä, mutta Miami on ajoittain pystynyt vastaamaan hyvinkin. Miamin puolustus on paras, jonka Celtics on tämän vuoden play offseissa kohdannut. Seiskamatsi ratkeaa hyvin paljon siinä, mihin Bostonin hyökkäys nyt pystyy.

Varmasti tulossa kova puolustuspaini


Miami tarvitsee jättipelin Jimmy Butlerilta, tai sitten Bam Adebayon pitäisi taas olla korialustan ykkönen. Butler on epätasainen pelaaja, ja Adebayo on dominoinut kovin harvoin. Kokeneiden Kyle Lowryn ja PJ Tuckerin pitäisi tehdä kahdella ensin mainitulle mahdolliseksi se, että he pelaavat parasta peliään. Miami voitti kuutosmatsissa levypallot ja heitti kolmoset yli 42 prosentin tarkkuudella. Nämä kaksi osatekijää ovat nytkin isossa osassa.

Boston on edelleen parempi joukkue kuin Miami, mutta kotikentän pitäisi tasoittaa. Tässä ottelusarjassa on nyt pelattu kuusi matsia, ja vain kahdesti on kotijoukkue voittanut. Kovin usein nyt heikosti pelannut tulee seuraavaan otteluun aivan uudella energialla, ja päinvastoin. Vaikea nähdä, että Jimmy Butler pelaisi toisen kerran peräkkäin jättiottelun. Ja vaikea nähdä, että Tatum sekä Brown pelaavat ottelun lopun taas yhtä huonosti kuin viimeksi.

Miamin Tyler Herro saattaa olla edelleen sivussa. Bostonilta Marcus Smartin sekä Robert Williamsin pelaaminen on epävarmaa.


Bostonin vierasvoitosta saa vain noin 1.70-kertoimia, ja se on liian vähän. Totals-raja on laskenut siitä, mikä se oli, kun tämä sarja alkoi. Nyt lukema on 195.5. Laitetaan vielä alle. Game 7 ja kaksi liigan parhaimpiin kuuluvaa puolustusta. Yhtäkään heittoa ei anneta ilmaiseksi.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Alle 195.5 pistettä @1.92

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

1.92

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.86

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan