NBA: Miami Heat - Philadelphia 76ers

NBA | Miami Heat - Philadelphia 76ers | 02:30 | 3.5.2022
Kohde sulkeutuu: 03.05.2022 02:30
Sixers joutuu ainakin pari matsia pärjäämään ilman sentteri Embiidiä, ja se sotkee joukkueen pelin. Heat kestää paremmin loukkaantumisia.Philadelphia 76ers oli ennen viime ottelua hyvä ehdokas voittamaan NBA:n mestaruuden, mutta joukkueen ykköspelaajan Joel Embiidin loukkaantuminen muuttaa tilannetta. Embiidillä on murtuma silmän seutuvilla. Hän on sivussa ainakin kaksi ensimmäistä ottelua Miami Heatia vastaan, mutta siitä on jo huhuja, että Embiid voisi olla mukana ottelusarjan loppupuolella. Luultavasti Embiid sitten tulisi kentälle muovisen kasvomaskin kanssa, aivan kuten Detroit Pistonsin kovanaama sentteri Bill Laimbeer vuonna 1990.

Embiidin loukkaantuminen oli typerä ja turha. Philadelphia oli Toronto Raptorsia vastaan viimeisellä neljänneksellä nelisen minuuttia ennen loppua 29 pistettä johdossa ja menossa selvään ottelusarjan voittoon lukemin 4-2, kun Raptorsin laituri Pascal Siakam jyräsi korille ja kopautti päällään Embiidiä silmäkulmaan. Ei Sixersillä ollut mitään syytä pitää tähtipelaajaa tuossa vaiheessa enää kentällä.

Runkosarjassa Philly pelasi 14 ottelua ilman Embiidiä, ja niistä se voitti kuusi. Kun Embiid oli sivussa, niin Sixersin vastustajat tekivät 111 pistettä per matsi. Ja kun Embiid oli mukana, vastustajat tekivät 106 per matsi. Hyökkäyspäässä Sixers teki Embiidin kanssa 111 pistettä per ottelu ja ilman Embiidiä 105.8 pistettä per ottelu. Sentteri Embiidin merkitys on siis melkoinen.

Miami Heat on tasainen ryhmä


Ottelun kotijoukkue Miami Heat selvitti omassa ensimmäisen kierroksen otteluparissa Atlanta Hawksin 4-1. Miami on tasainen joukkue, jolla ei ole varsinaisia supertähtiä. Runkosarjassa Heat oli Idän konferenssin ykkönen 53 voitolla.
Loukkaantumiset ovat isossa roolissa NBA:n pudotuspeleissä. Miami on listannut takamies Kyle Lowryn kokonaan ulos avausottelusta, ja day-to-day statuksella listattua on kuusi. Jos huonosti käy, niin Heat on kovin varamiehinen ottelusarjan alussa.

Miamin tasaisuus auttaa loukkaantumisongelmissa. Lowry on ilmeisesti nyt sivussa, ja sitten Gabe Vincent tulee avaukseen ykköspaikalle. Vincent ei ole luontainen PG, mutta hän pelaa hyvää puolustusta ja saa pallon kolmosen takaa koriin, kun paikka tulee. Jimmy Butler sitten paikkaa lisää Lowryn poissaoloa ottamalla isomman roolin hyökkäyspäässä.
Ja jos Butler joutuu jäämään sivuun, niin sitten takavuosien tähtipelaaja, usein loukkaantuneena ollut Victor Oladipo tulee kentälle paikkaamaan aukkoa.

Sixers on kelpo joukkue myös ilman Embiidiä, mutta ei tarpeeksi hyvä voittamaan Miamia. Miamin tasaisuus on nyt iso etu. Jimmy Butler teki ottelusarjassa Atlantaa vastaan yli 30 pistettä per matsi, eli hän on vielä nyt kuuma pelaaja. Miamilla on paljon vaihtoehtoja hyökkäykseen. Se saa palloa korin alle, kun Embiid on sivussa ja sillä on myös hyvä heittäjiä levittämään kenttää.


Miami on tietenkin suosikki. Vetomarkkinoiden tasoitus on 7.5 pistettä. Se on paljon play offs -matsiin, mutta kokeillaan Miamia pienellä. Tilanne muuttuu, jos Embiid vielä pääsee mukaan.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Miami Heat -7.5 @1.91

Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.9

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.86

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan