NBA: Miami Heat - Philadelphia 76ers

NBA | Miami Heat - Philadelphia 76ers | 02:30 | 5.5.2022
Kohde sulkeutuu: 05.05.2022 02:30
Philadelphia on melko avuton ilman sentteri Joel Embiidiä. Miami puolustaa hyvin, ja pitää James Hardenin pimennossa.NBA:n pudotuspelit, kierros kaksi, ottelu kaksi. Philadelphia Sixers ykköspelaaja, sentteri Joel Embiid on jälleen sivussa. Ottelusarjan avauksessa Heat voitti 14 pisteellä, Embiidin poissaolo näkyi. Sixersin Tobias Harris paikkasi hyökkäyspäässä Embiidiä tekemällä 27 pistettä.
Heat oli avauksessa tasainen joukkue. Sentteri Adebayo pelasi Embiidin poissaollessa hyvän matsin ja teki 24 pistettä. Tyler Herro tuli mukaan vaihtopenkiltä ja teki 25 pistettä.
Jos Embiid on pitempään sivussa, niin kuin hyvin on mahdollista, niin Sixersillä ei hirveästi ole aseita Heatia vastaan.

Sixers hankki kesken kauden James Hardenin Embiidille supertähtipariksi, mutta avausmatsissa Harden oli vaisu. Hän ei ole pelaaja, joka kantaa yksin koko joukkueen voittoihin. Hardenin tilastolukemat avausmatsissa olivat hyvät 16 pistettä, yhdeksän levyä ja viisi korisyöttöä, mutta se ei riitä. Kun Embiid on sivussa, niin Hardenin olisi oltava hyökkäyksessä ensimmäinen vaihtoehto ja tehtävä ne lähemmäs 30 pistettä.
Harden on jo 32-vuotias, eikä hän taida enää olla sama pelaaja kuin vielä jokunen vuosi sitten.

Miamin puolustus dominoi


Embiidin poissaolo näkyy myös Sixersin puolustuksessa. Embiid on iso ja vahva pelaaja, joka on joukkueen korinaluspelin selvä ykkönen kummassakin päässä kenttää. Puolustuksessa Phillyllä ei myöskään ole Embiidille korvaajaa. Phillyn mahdollisuus pärjätä Miamille olisi korintekokisa, jossa Sixersin Harden, Harris ja Maxey olisivat kuumia pelaajia.

Miami oli avauksessa fyysisempi joukkue. Se hallitsi levypalloja 47-37 ja pakotti Sixersin 15 pallon menetykseen. Avauksessa Miamilla ei juurikaan ollut heikkoja kohtia. Jatkossa Butlerin ja Herron pitäisi johtaa hyökkäystä ja luottaa siihen, että puolustus on paikallaan. Miamilta löytyy ratkaisijoita, mutta avainpelaajien on pidettävä kiinni siitä, että ainakin heillä heitto putoaa tai sitten he löytävät kuumat pelaajat.


Vetomarkkina on laittanut kakkosmatsiin tasoitukseksi 8.5 pistettä, ja se on liian paljon, että Miamia voisi pelata. Isoissa tasoituksissa on se ongelma, että eivät joukkueet kuitenkaan niitä vastaan pelaa. Jos Heat on kaksi minuuttia ennen loppua kymmenen pistettä johdolla, niin se ei se varmista tasoituksen voittamista, vaan ottelun voittamista.
Paras betsi otteluun on se, että Miamin puolustus puolustus hoitaa kotikentällä homman uudestaan. Viimeksi Sixers teki 92 pistettä, ja nyt joukkueen totals-raja on 99.5 pistettä. Siihen under-betsi. Heat hallitsee ja pitää Hardenin taas näkymättömissä.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

76ers alle 99.5 pistettä @1.92

Neo.bet - Lue arvostelu

1.92

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.86

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan