NBA: Milwaukee Bucks - Boston Celtics

NBA | Milwaukee Bucks - Boston Celtics | 22:30 | 7.5.2022
Kohde sulkeutuu: 07.05.2022 22:30
Ottelusarja siirtyy Milwaukeen kentälle tilanteessa 1-1. Kyllä kotijoukkueet vievät yli 55 kertaa sadasta.NBA:ssa Celtics vastaan Bucks on tiukka sarja. Bostonissa kumpikin voitti kerran, ja nyt show siirtyy Milwaukeen kotikentälle. Ottelusarjan avauksessa Bucks oli parempi 101-89, ja kakkosottelun Celtics vei 109-86.
Avausottelussa Milwaukeen Giannis Antetokounmpo teki tripla-tuplan, ja vaikka hänen pistemääränsä ei ollut kummoinen, niin panos kentän joka puolella oli ratkaiseva. Takamies Jrue Holiday teki 25 pistettä lähinnä Antetokounmpon passeista.

Boston heitti ensimmäisessä ottelussa luokattoman huonosti, ja se oli pelin ratkaisu. Celticsin heittoprosentti oli vain noin 33, eikä sellaisella voiteta matseja. Avainpelaajista Smart heitti 3/11, Brown 4/13 ja korinaluspelaaja Horfordkin vain 4/11.

Kakkosmatsissa Boston sitten heitti jo 47.5 prosentin tarkkuudella. Takamies Brown oli ykkönen 30 pisteellä ja laituri Tatum kakkonen 29 pisteellä. Bucksin Antetokounmpo oli taas kova, mutta sitä ei oikein mikään puolustus pysty estämään. Muu Bucksin joukkue oli sitten kakkosmatsissa vaisumpi, Holidaykin osui vain kerran kuudesta kudista kolmosen kaaren takaa.

Milwaukee on paha paikka pelata, kotiyleisö on niillä kulmilla äänekästä. Celticsin puolustus oli runkosarjassa koko liigan ykkönen, ja se oli erityisen kova myös vierasmatseissa. Boston antoi runkosarjassa kotijoukkueiden osua vain noin 43 prosentin tarkkuudella.

Tasainen sarja, betsi kotijoukkueelle


Celticsin Marcus Smart on kolhuilla eikä hänen pelaamisensa ole aivan varmaa. Bostonin hyökkäys kyllä pärjää, kunhan Jayson Tatum pelaa tasollaan ja Brown pysyy pelissä mukana.

Milwaukeelta Khris Middleton on sivussa, ja se on iso miinus joukkueelle. Antetokounmpo ei oikein koskaan pelaa heikosti, mutta Holidayn pitäisi osua paremmin kuin kakkosmatsin 35 prosenttisesti.

Tässä voisi olla ottelusarja, joka aaltoilee puolelta toiselle. Avausmatsissa Bucks tyrmäsi Celticsit, ja sitten toisessa mentiin aivan päinvastoin. Avausmatsissa Boston heitti kehnosti ja toisessa Milwaukee heitti kehnosti.
Paluu kotikentälle kehnon kakkosmatsin jälkeen on Milwaukeelle boosti. Sen puolustus ei juurikaan ole Bostonia heikompi, ja varmaan kotikentällä tuomarit antavat Antetokounmpon rauhassa ottaa laittomat askeleensa ilman vihellyksiä.


Milwaukee Bucksin voittokerroin on 1.80-paikkeilla. Otetaan siitä betsi. Tulossa on tasainen ottelusarja, mutta kyllä kumpikin on kotonaan yli 55 prosentin suosikki.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Milwaukee Bucks @1.8

Fezbet - Lue arvostelu

1.8

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.77

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.76

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.76

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan