NBA: Milwaukee Bucks - Boston Celtics

NBA | Milwaukee Bucks - Boston Celtics | 02:30 | 10.5.2022
Kohde sulkeutuu: 10.05.2022 02:30
Vaihdetaan suuntaa, ja uskotaan, että Boston tasoittaa. Viimeksi se pääsi viimeisen heiton päähän.NBA:ssa Boston Celticsin olis ryöstettävä tämä matsi Milwaukee Bucksilta, muuten se antaa Milwaukeelle kolme ottelupalloa. Viime ottelu oli hyvin tiukka, Bostonilla oli kaikki mahdollisuudet.

Bucks voitti vain kahdella pisteellä 103-101. Celtics sai viimeisellä neljänneksellä aikaan kovan kirin, mutta aivan se ei riittänyt. Ottelun puoliajalla Boston oli neljä pistettä johdossa, mutta kolmannen jakson Bucks vei 34-17. Kun 45 sekuntia oli jäljellä otteluaikaa, niin Boston johti pisteellä. Giannis Antetokounmpo teki kaksi pistettä, ja perään Jaylen Brown missasi oman heittonsa. 11 sekunnin kohdalla Bucksin Jrue Holiday upotti kakkosen.

Kun neljä sekuntia oli jäljellä Bostonin Marcus Smart sai vaparit. Hän upotti ensimmäisen ja ero oli kaksi pistettä. Toisen Smart heitti tahallaan ohi, ja hän sai hyökkäyslevyn itselleen. Smartin kakkonen meni ohi, ja vielä perään Bostonin Williams ja Horford saivat hyökkäyslevyt, mutta eivät onnistuneet korin alta. Horford kyllä sai pallon koriin, mutta jokusen sekunnin murto-osan loppusummerin jälkeen. Bostonilla olisi kolme heittoa voittaa matsi, mutta hutiin meni jokainen.

Mikä jäädytti Tatumin käden?


Matsi oli tiukka, mutta joukkueiden ykköspelaajien panoksessa oli huima ero. Milwaukeen Giannis Antetokounmpo teki komeasti 42 pistettä, mutta Bostonin Jayson Tatum katosi kokonaan ja teki vain kymmenen pistettä. Hän kyllä yritti ja oli mukana matsissa, mutta käsi oli kylmä kuin tammikuu Siperiassa. Tatumin on pakko pelata paremmin, mutta toisaalta, Boston oli sekunnin murto-osan päässä voittoa ilman Tatumin panosta. Bucks pelasi siis heikosti. Antetokounmpo ja Holiday hoituvat hommansa, mutta muuten joukkue oli kehno. Tuskin Tatum pelaa toista matsia yhtä huonosti, ja jos Milwaukeen roolipelaajat eivät nosta tasoaan, niin Boston menee ohi.

Milwaukeelta esimerkiksi Grayson Allen oli edellisellä kierroksella Chicago Bullsia vastaan hyökkäyspäässä isossa osassa, mutta nyt hän on kadonnut. Viime matsissa Allen oli avauksessa, mutta ei tehnyt pistettäkään.


Tämä on tiukka ottelusarja. Ennen avausmatsia seitsemän ottelun sarja tuntui hyvinkin mahdolliselta. Liputetaan edelleen sen puolesta ja laitetaan lapulle Boston Celtics. Kerroin on hivenen alle kahden. Jayson Tatumilla on niin paljon petrattavaa, että vihreiden silmäläsien läpi tähän matsiin voi antaa Bostonille hivenen päälle 50 prosenttia?


iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Boston Celtics @1.95

Bet365 - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.93

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.92

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan