NBA: Milwaukee Bucks - Boston Celtics

NBA | Milwaukee Bucks - Boston Celtics | 02:30 | 14.5.2022
Kohde sulkeutuu: 14.05.2022 02:30
Viitosmatsissa Philly oli todella aneeminen, ja Miami poikkeuksellisen hyvä. Nyt homma tasoittuu.NBA:ssa Milwaukee Bucks kävi viime kierroksella ryöstämässä voiton Celticsistä Bostonin TD Gardenissa. Nyt Celtics on pahassa paikassa, edessä on pakkovoitto Milwaukeessa.

Viime ottelussa eroa tuli lopulta kolme pistettä. Loppuluvut olivat 107-110. Ottelun loppu oli luonnollisesti dramaattinen. Bostonin Jayson Tatum upotti kaksi vaparia kuin noin puoli minuuttia peliä oli jäljellä, ja Boston nousi kahden pisteen johtoon. Milwaukeen seuraavasta hyökkäyksestä Giannis Antetokounmpoa rikottiin, ja hän pääsi vapariviivalle. Ensimmäinen meni koriin, mutta toinen ohi. Milwaukeen Bobby Portis sai kuitenkin levypallon ja pääsi nostamaan Bucksin pisteen johtoon. Paha ja alokasmainen virhe Bostonilta antaa vapaaheiton levyri vastustajalle. Bostonin viimeisessä hyökkäyksessä Milwaukeen Jrue Holiday puolusti Celticsin Smartin heiton pois. Loppuluvut Milwaukeen Connaughton heitti vapareista.

Kahdessa edellisessä ottelussa Milwaukeessa Boston oli dominoinut viimeistä neljännestä, ja nyt kotikentällä se romahti viimeisellä pätkällä. Bucks voitti viimeisen neljänneksen 12 pisteellä. Smart menetti pallon kahdesti viimeisen 30 sekunnin aikana.
Bostonin loppumatsin pelinjohto meni pieleen. Tatum teki ottelussa 34 pistettä ja Brown 26, mutta kumpikaan ei edes koskenut palloon viimeisen puolen minuutin aikana.
Boston onnistui häviämään ottelun, vaikka se heitti pelitilanneheitot yli 51 prosentin tarkkuudella. Parhaimmillaan Boston oli ottelussa toisella neljänneksellä 14 pisteen johdossa.

Bucks dominoi levypalloissa


Suurin ero viitosmatsissa oli levypallopelissä, jonka Milwaukee voitti 49-36. Hyökkäyspään levypalloissa Bucks oli parempi peräti 17-5, ja Portisin viimeiseen hyökkäyslevyyn matsi sitten ratkesikin.
Celtics peluutti viimeisellä jaksolla pitkät tovit hyvin lyhyttä viisikkoa, ja se saattoi kostautua. Se on hyökännyt todella hyvin lyhyellä joukkueella, mutta se ei nyt riittänyt.

Tämä ottelusarja vaikutti heti alusta lähtien tasaiselta, ja niin se on mennyt. Seiskaottelu on mahdollinen, mutta vetomarkkinoiden mukaan ei todennäköinen. Milwaukee on kuutosottelussa suosikki suurin piiirtein kertoimin 1.80 – 2.05.


Jos ottelusarjasta jotain trendiä etsii, niin Milwaukeen dominointi levypalloissa on ollut kolmessa viime ottelussa selvä. Bucksin Giannis Antetokounmpo on ollut kolmessa viime ottelussa todella kovassa iskussa, pistekeskiarvokin on noin 39 per matsi.
Bucks on pitänyt sentteri Brook Lopezin pitkään penkillä, ja pienempi viisikko on boostannut joukkueen hyökkäyspeliä, ja se on korvannut puolustuksen puutteet. Kotikentällä Bucks on suosikki, ja sen kerroin riittää peliin.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Milwaukee Bucks @1.83

Mr Green - Lue arvostelu

1.83

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.83

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.83

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.82

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan