NBA: Milwaukee Bucks - Chicago Bulls

NBA | Milwaukee Bucks - Chicago Bulls | 02:30 | 28.4.2022
Kohde sulkeutuu: 28.04.2022 02:30
Chicago Bulls on huomenna kesälomilla, mutta Pat Williams saa nyt MIlwaukeessa vastuuta.Ensi yönä loppuu Lauri Markkasen entisen seuran Chicago Bullsin rypistely NBA:n pudotuspeleissä. Milwaukee Bucks tulee pudottamaan Bullsin jatkosta 4-1, ja matsin jälkeen Chicagossa on taas aika pestä jälkipyykit.

Kauden alla Bulls-fanit olivat innoissaan. Seuralla oli uusi johto, vanha Garpax-kaksikko saatiin syrjään. Pitkään aikaan joukkue ei ollut saanut aikaan mitään ihmeellistä, ja varsinkin viimeiset kaudet olivat olleet surkeita. Nyt joukkueeseen oltiin hankittu vielä kovan luokan vahvistuksia. Kesken viime kauden tulleen sentteri Vucevicin lisäksi kesällä uusia olivat laituri DeRozan ja takamiehet Lonzo Ball sekä Alex Caruso.

Kauden alkupuolella Bulls pelasi niin hyvin, että fanit alkoivat jo puhua, että tämä ryhmä voisi mennä vaikka loppuun saakka. Sittemmin homma hajosi tyystin, ja nyt yleinen mielipide on, että vain yksi kolmikosta, LaVine, Vucevic ja DeRozan voi jäädä, kaksi pitää kaupata muualle. Edellä manitulle kolmikolle on yhteistä se, että jokainen heistä pelaa surkeaa puolustusta.

Milwaukee Bucksia vastaan Bulls on ollut onneton. Se voitti kakkosmatsin Milwaukeessa, mutta kun sarja siirtyi Chicagon United Centeriin, niin Bucks on pitänyt Bullsia lähes pilkkanaan. Ensimmäisen ottelun Bullsin kentällä Bucks voitti 30 pisteellä ja toisen 24 pisteellä.

LaVine sivussa, Williamsille palloa


Zach LaVine on ilmeisesti sivussa tästä ottelusta koronan vuoksi, ja Alex Caruso on listattu day-to-day -statuksella. Lonzo Ball ei missään nimessä pelaa tällä kaudella enää minuuttiakaan. Bucksin joukkueesta Khris Middleton on pois pelistä.

United Centerin otteluissa oli jo sellainen atmosfääri, että Bulls on luovuttanut. Sillä on ollut käytännössä yksi hyökkäyskuvio. Sentteri Vucevic tekee korkean skriinin, ja katsotaan, mitä sen jälkeen tapahtuu.
Homma ei toimi ollenkaan. Vucevic ei juuri koskaan lähde skriinin jälkeen rollaamaan korille, vaan jää kolmosen viivalle odottamaan palloa. Skriini tehdään useimmiten DeRozanille. Alkukaudesta hän oli MVP-tasolla, ja silloin joukkue pelasi hyvin Nyt kun DeRozan ei enää pysty samaan, niin Bullsin hyökkäyksestä ei ole mitään jäljellä. Puolustuksessa joukkue on joka tapauksessa kehno.

Buckin Middetonin puuttuminen on joukkueelle iso miinus, mutta silti se on joka puolella kenttää parempi kuin Bulls. Milwaukeella on kokoa korin alle ja hyvin heittäviä takamiehiä. Jrue Holidayn kaikki tiesivät hyväksi, mutta Bulls on antanut Grayson Alleninkin pelata parasta peliään. Penkkimies Allen teki kahdessa ensimmäisessä Bulls-matsissa yhteensä kolme pistettä ja kahdessa seuraavassa yhteensä 49 pistettä.


Vetomarkkina on toki huomannut, että Bulls on sillassa. Tasoitus on 12 pistettä, eikä sellaista voi pelata.
Otetaan peliä pelaajien pistetotalsien puolelta. Kun LaVine on sivussa ja De Rozan jäässä, niin heittoja jää muille Bulls-pelaajille. Pitkään yössä ollut nuori laituri Pat Williams heräsi viime ottelussa ja pääsi jo ottamaan 13 heittoa, tuloksena 20 pistettä. Nyt Williamsin pistetotals on vain 10.5. Siihen voi hyvin laittaa over-betsin, kyllä Williams saa taas ne tusinan heittoa.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Pat Williams yli 10.5 pistettä @1.89

William Hill - Lue arvostelu

1.89

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.85

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.84

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan