NBA: New Orleans Pelicans - Phoenix Suns

NBA | New Orleans Pelicans - Phoenix Suns | 02:30 | 29.4.2022
Kohde sulkeutuu: 29.04.2022 02:30
Phoenix vastaan New Orleans tuntuu vahvasti seitsemän matsin ottelusarjalta. Kummallakin on vahvuutensa, ja Sunsin Booker on edelleen sivussa.Phoenix Sunsilla on mahdollisuus katkaista ottelusarja New Orleans Pelicansia vastaan. Pelicans on ylittänyt kaikki odotukset roikkumalla mukana, tai sitten Suns on pettänyt pahasti.
Viime matsissa Phoenix otti kotikentällään 15 pisteen voiton. Sunsin ykköspistemies Devin Booker on edelleen sivussa, mutta nyt laituri Mikal Bridges nousi täyttämään aukkoa. Bridges teki ottelussa kovalla heittoprosentilla 31 pistettä. Sunsin veteraanitakamies Chris Paul alkoi jo olla lähempänä omaa tasoa, saldona oli 22 pistettä ja 11 korisyöttöä.

Pelicansin aikaisemmissa matseissa loistaneet Ingram sekä Valanciunas olivat hivenen vaatimattomampia tällä kertaa. Ingram teki 22 pistettä ja Valanciunas 17.

Kun aletaan olemaan yhden voiton päässä, niin NBA:n koripallo alkaa muuttaa muotoaan. Play offs -koriksessa ei enää ole helppoja heittoja, puolustaminen on jotain aivan muuta kuin runkosarjassa. Viime matsissa Suns jo puolusti Pelicansin kolmoset pois. New Orleans osui kaaren takaa vain viisi kertaa 25 heitosta.

Levyrit ja pallon menetykset


Pallosta huolehtiminen tulee olemaan isossa osassa, menetyksiä ei saisi tulla. Viime pelissä Suns menetti pallon vain yhdeksän kertaa, kun Pelicans menetti 15 kertaa. Levypallopeli on myös jo taistelua, tämän Pelicans voitti viimeksi 47-40. Kaiken kaikkiaan Suns sai ilmaan kuusi heittoa enemmän kuin Pelicans, ja siinä sekä Sunsin paremmassa kolmosprosentissa se ottelun ratkaisu paljolti oli.

Pelicansin vahvuus on ottelusarjassa ollut se, että se on päässyt hyvin vapariviivalle. Viime ottelussakin se sai 35 vaparia, kun Suns sai vain 20. Koripalloanalytiikan mukana vapari on paras heitto, yritys suhteessa odotettu tulos on vapareissa parempi kuin muissa heitoissa.

Melkein tämä ottelusarja vaatii seitsemännen matsin. Kumpikaan ei ole vielä voittanut kahta peräkkäin. Häviäjäjoukkue on pystynyt joka kerta tuomaan peliin jotain uutta, jolla aikaisemman matsin epäonnistuminen on paikattu. Pelicans tuskin tulee kotikoreihin heittämään yhtä huonosti kuin Phoenixissa, ja tähän vielä yhdistettynä vaparit ja hyvä levyripeli, niin vaakaa voi hivenen kääntää Pelicansille.
New Orleansilla on kaikki aseet. CJ McCollum on kova heittokone ja Brandon Ingram on näyttänyt olevansa pelimies tiukassakin paikassa. Ja Jonas Valanciunas on hyvin pärjännyt Sunsin Aytonin kanssa. Bridges oli viime matsissa Sunsin ykkönen, mutta se ei ole hänelle luontaista, ei hän jatkuvasti pysty paikkaamaan Bookerin jättämää aukkoa.


Laitetaan lapulle New Orleans Pelicans, kerroin on noin 2.15.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

New Orleans Pelicans @2.2

MansionBet - Lue arvostelu

2.2

MansionBet - Talleta 10€ Saat 20€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.12

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.05

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan