NBA: Philadelphia 76ers - Miami Heat

NBA | Philadelphia 76ers - Miami Heat | 02:00 | 7.5.2022
Kohde sulkeutuu: 07.05.2022 02:00
Joel Embiid taitaa olla edelleen sivussa. Ilman ykköspelaajaansa Philly on aivan aseeton Miamia vastaan.Miami Heat johtaa Philadelphia 76ersia voitoin 2-0, kun ottelusarja siirtyy Phillyn kotikentälle. Sixersin sentteri Joel Embiid on ilmeisesti edelleen sivussa peleistä. Uutisten mukaan Embiidin vointi on jo parempi, ja hän alkaa käydä läpi NBA:n aivovammaprotokollaa. Silmäkulmassa on edelleen murtuma, eli jos Embiid tulee kentälle, niin paluu tapahtuu kasvomaskin kanssa.

Ilman Embiidiä Sixersillä ei juurikaan ole ollut mahdollisuuksia Heatia vastaan. Avausmatsin Heat voitti 14 pisteellä ja toisen 16 pisteellä. Sixersin kannalta tilanne on harmittava, joukkueella olisi Embiidin kanssa ollut aivan hyvät mahdollisuudet mennä vaikka loppuun asti.
NBA:n pudotuspeleissä loukkaantumisilla on iso rooli, ja Embiidin tilanne alleviivaa tätä. Runkosarjan 82 ottelua on raskas rupeama ja play offsejakin pelataan joka toinen päivä. Liki 40 minuuttia per matsi pelaavat avainpelaajat ovat kovilla, ei ihme, jos aina välillä joku heistä putoaa sairastuvalle.

Miamillakin on omat loukkaantumishuolensa. Takamies Kyle Lowry on sivussa, mutta Heat on rakennettu aivan toisella tavalla kuin Philly. Heatilla ei yhden pelaajan putoaminen juurikaan ole ongelma. Joukkue on tasainen, ratkaisijoita on useampia.
Vaihtopenkiltä peliin tuleva Tyler Herro voitti juuri NBA:n paras kuudes mies -palkinnon. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Sixersiä Herro teki 25 ja 18 pistettä.

Miami tuoreena seuraavalle kierrokselle


Miamin tilanne on nyt erinomainen koko pudotuspelienkin kannalta. Sixersistä ei ole sille nykyisellään vastusta, ja aivan hyvin se saattaa hoitaa sarjan suoraan neljässä ottelussa. Se pääsee huilaamaan ja parantelemaan kolhuja, kun Idän toinen pari Boston vastaan Milwaukee on fyysinen ja kuluttava sarja, joka ei katkea nopeasti.
Miamin puolustus on dominoinut. Embiidiä vastaan kukaan ei pääse helpolla, mutta nyt Heat on hoidellut Sixersin hyökkäyksen vaivattomasti.
Phillyn puolustus taas on kehno. Miamin hyökkäys ei ole joukkueen ykkösase, runkosarjassa se oli NBA:n tilastoissa vasta sijalla 17, silti Heat teki Phillyä vastaan kakkosmatsissa 119 pistettä. Se on hyvin paljon pudotuspeleihin.


Miamin puolustus on se tekijä, joka nyt erottaa nämä kaksi. Heat ja Celtics ovat kaksi NBA:n parhaiten puolustavaa joukkuetta. Ja ilman isoa miestään Phillyllä ei ole mitään aseita päihittää Heatin puolustus. Miami on suosikki. Vetomarkkinoiden tasoitus on kolme pistettä. Laitetaan lantit Miamille, tämä sarja menee ilman Embiidiä nopeasti poikki.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Miamie Heat -3 @1.9

Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.86

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.83

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan