NBA: Philadelphia 76ers - Miami Heat

NBA | Philadelphia 76ers - Miami Heat | 02:00 | 13.5.2022
Kohde sulkeutuu: 13.05.2022 02:00
Viitosmatsissa Philly oli todella aneeminen, ja Miami poikkeuksellisen hyvä. Nyt homma tasoittuu.Philadelphia Sixersin sentteri Joel Embiid palasi peleihin kasvomaskin kanssa. Ensin Philly voitti Embiidin kanssa, mutta viimeksi Heat oli taas selvästi parempi.
Sixers voitti nelosmatsin kotikentällään kahdeksalla pisteellä ja Embiid oli elementissään. NBA:n MVP-äänestyksessä Nikola Jokicille hävinneen Embiidin saalis oli ottelussa 24 pistettä ja 11 levypalloa.

Viime ottelussa Heat voitti ylivoimaisesti 120-85. Embiidin saalis oli Miamin puolustuksen keskellä enää 17 pistettä ja viisi levypalloa.
Viime matsissa Philadelphiasta ei oikein löytynyt onnistujia. James Harden teki ottelussa 14 pistettä ja Tobias Harris 12.
Miami sitten onnistui laajalla rintamalla. Seitsemän pelaajaa teki vähintään kymmenen pistettä. Heat karkasi viimeisellä neljänneksellä, jonka se voitti 39-19.

Miamilla olisi nyt paikka katkaista ottelusarja. Sen puolustus oli viime matsissa ratkaisu, ja sitä samaa sen pitäisi nytki tehdä Philadelphiassa. Heatin pitäisi olla koko ajan puolustuspäässä Embiidin kimpussa ja pitää kaikki linjat korille hyvin kiinni. Viime matsissa Heatin Bam Adebayo teki ison työn puolustuksesa korin alla, ja se oli ehkä se puolustuksen tärkein lenkki.

Miami oli viitosmatsissa huiman tarkka


Miamin hyökkäyspää oli viime matsissa epätavallisen hyvä. Se heitti pelitilanneheitot yli 53 prosentin tarkkuudella eikä sellaista tapahdu joka ilta. Sixers ei ole kehno puolustamaan, ja tuskin se kotikentällä antaa Miamin osua noin hyvin. Runkosarjassa Philly antoi vastustajille vain noin 107 pistettä per matsi, ja nyt iso mies Embiid on taas mukana.

Embiid ja koko Sixersin joukkue varmasti pelaa nyt kotikentällään selkä seinää vasten aivan erilaisella energialla. Sixersin ongelma on se, että joukkue on melko lailla yhtä kuin Embiid. James Harden taitaa olla jo pahasti laskeva tähti, eivätkä Harris tai Maxey ole sellaisia pelaajia, jotka kantavat joukkuetta.
Embiidin kohdalla on otettava huomioon, että vaikka hän palasi peleihin, niin ei hän ole täydessä kunnossa. Embiidillä on vammaa ainakin kasvojen luissa ja peukalossa.

Philly on parempi kuin mitä se esitti viitosmatsissa. Kotikentällä se pelannee aggressiivisesti, ajaa korille ja sitä kautta pääsee vapariviivalle. Miami ei voi heittää nyt niin hyvin kuin viimeksi.


Vetomarkkinoilla Philly on hienoinen suosikki. Laitetaan tähän kotivoitto. Seiskamatsi ei olisi vääryys. Sixersillä on paljon parannettavaa edellisestä ottelusta, ja hyvillä joukkueilla on tapana vastata huonoihin matseihin.
Phillyn voittokerroin on noin 1.75. Laitetaan vielä pienen tasoituksen kanssa. Philly -2 ja kerroin on noin 1.90.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Philadelphia 76ers -2 @1.9

Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.88

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.84

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.8

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan