NBA: Philadelphia 76ers - Utah Jazz

Ma 14.11. | klo 02:30 | NBA | PHILADELPHIA 76ERS - UTAH JAZZ

Kohde sulkeutuu: 14.11.2022 02:30


Jazzilla hankala paikka otteluohjelman suhteenNBA:n yllättävä kärkijoukkue Utah Jazz teki viime yönä harvinaisen tempun ja meni häviämää ottelun. Washington Wizards oli kotikentällään parempi numeroin 121 – 112.
Jazz ei näyttänyt ottelussa yhtä terävältä kuin aikaisemmin. Puolustuksesta puuttui aggressiivisuus ja hyökkäyspäästä niin miehen kuin pallon liike. NBA:n runkosarjassa pelataan 82 matsia, ja heikompia otteluita tulee jokaisella joukkueelle. Ja varmasti tulee Jazzin kaltaiselle ryhmälle, joka on pelannut alkukauden kykyjensä ylärajoilla.
Lauri Markkanen teki Washingtonissa 17. Kolmannella neljänneksellä hän oli hyvä kummassakin päässä kenttää, mutta muuten Markkasen peli oli vaisumpi.

Jazz on nyt hankalassa paikassa, kun heti eilisen matsin jälkeen se joutui matkaamaan Philadelphiaan ja tänään on matsi 76ersiä vastaan.

Philly on aloittanut kauden vaisusti. Sen saldo on nyt vain 6-7. Silläkin on nyt back-to-back -matsi, kun viime yönä se voitti Atlantan 121 – 109. Phillyn tähtisentteri Joel Embiid on listattu day-to-day -statukselle, mutta ainakin Hawksia vastaan hän oli pelipäällä, pisteitä tuli 42.

Philly sai nukkua yön kotona


Utah Jazzin hyvä liike ja ainakin tähän saakka hyvä heittoprosentti näkyy siinä, että joukkue on NBA:n hyökkäyspään tilastoissa kakkosena. Philly on tässä vasta sijalla 28, vaikka joukkueessa pelaa Embiidin lisäksi takavuosien koritykki James Harden. Nämä sijoitukset kertovat taas siitä, että koripallokin on joukkue laji. Joukkueen ja pallon liike on yksilöitä tärkeämpää. Harden tosin on ollut viime matsit loukkaantuneena.

Puolustustilastoissa Philly on viides ja Utah sijalla 14.

Utahin avainpelaajat ovat pelikunnossa. Phillyn joukkueesta Harden on varmasti sivussa, hän kävelee vielä jalka tukikengässä. Embiid saattaisi pelata. Furkan Korkmazin pelaaminen on epävarmaa.


Peräkkäisinä päivinä pelaaminen on kummallekin rankkaa, mutta Phillyn ei tarvitse matkustaa. Toisaalta Philly pelaa nyt kolmannen matsin neljään päivään.
76ers on ottelussa suosikki. Kertoimet ovat noin 1.60 – 2.30. Pelataan Jazzia vastaan. Se hävisi aikaisemmin kaudella vastaavassa otteluohjelman tilanteessa kehnossa Houston Rocketsille, eikä eilinenkään ollut joukkueelta hyvä matsi ollenkaan.Pelivalintamme:

Philadelphia Sixers @1.63

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.63

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.63

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.62

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.62

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.6

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan