NBA: Phoenix Suns - Los Angeles Lakers

Ke 23.11. | klo 05:00 | NBA | PHOENIX SUNS - LOS ANGELES LAKERS

Kohde sulkeutuu: 23.11.2022 05:00


Loukkaantumiset vaivaavat LakersiaUtah Jazz on esimerkki siitä, miten NBA:ssa voi olla voittava koripallojoukkue ilman varsinaisia supertähtiä. Los Angeles on sitten hyvä esimerkki siitä, miten voi olla häviävä joukkue useamman supertähden kanssa. Lakersin saldo on nyt 5-10, vaikka aloituksessa pelaavat LeBron James ja Anthony Davis, ja vielä Russell Westbrook on joukkueessa mukana.

Lakers on hieman parannellut tilannetta viime matseissa. Se on nyt kolmen voiton putkessa, mutta edelleen se on hävinnyt kaikki vierasmatsinsa. Lakersin viimeisin voitto oli San Antonio Spursista 123-92.
Jos rakentaa joukkueen muutaman supertähden varaan, niin loukkaantumiset ovat iso ongelma. Nyt LeBron James on ollut sivussa viimeiset neljä matsia. Tästäkin matsista James on sivussa, Westbrookin pelaaminen on epävarmaa ja Davis on listattuna day-to-day.

Spursia vastaan Lakers heitti liki 53 prosenttisesti ja kaaren takaa yli 35 prosenttisesti. Joukkue dominoi kehnoa vastusta. Lakers antoi 29 korisyöttöä ja teki korin alta peräti 60 pistettä.
Anthony Davis oli matsin hahmo. Hän teki 30 pistettä ja otti 18 levyriä.
Davis on ottanut paljon vastuuta, kun James on ollut sivussa. Davis on nyt tehnyt vähintään 30 pistettä kolmessa viime matsissa.

Lakersin suurin ongelma on ollut hyökkäys. Se on tehnyt vain 108.1 pistettä per sata hyökkäystä, ja tässä se on liigan kolmanneksi huonoin.

Suns on hyvä pallon kanssa ja ilman


Phoenix Sunsin saldona on nyt 10-6. Viimeksi se voitti New York Knicksin 116-95. Joukkueen ykköstakamies Chris Paul on ollut jo pitempään sivussa, eikä pelaa vieläkään.

Suns on ollut epätasainen joukkue. Ensin se voitti viime kauden mestarin Golden State Warriorsin ja hävisi perään Utah Jazzille, tästä seuraava matsi oli Knicks-voitto. Knicksiä vastaan Sunsin aseet olivat kova puolustus ja levyrit. Se otti matsissa peräti 20 hyökkäyspään levypalloa.

Suns on tehnyt 117.8 pistettä per sata hyökkäystä, ja siinä se on NBA:n kolmanneksi paras. Sen puolustus on antanut vastuksille 110.5 pistettä per sata hyökkäystä, eli joukkue on selvästi plussalla.


Phoenix on yksi liigan parhaiten puolustavista joukkueista, ja Lakers on pahasti vajaakuntoinen. Jos Davis pelaa, niin Suns ei anna hänelle mitään ilmaiseksi. Lakers ei juurikaan ole kolmosen uhka.
Vetomarkkinoilla kertoimet ovat noin 1.35 – 3.25 ja tasoitus on seitsemän pistettä. Lapulle Suns -7.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Suns -7 @1.95

Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.95

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.88

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.88

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan