NBA: Phoenix Suns - New Orleans Pelicans

NBA | Phoenix Suns - New Orleans Pelicans | 05:00 | 27.4.2022
Kohde sulkeutuu: 27.04.2022 05:00
Devin Booker on edelleen sivussa Sunsin joukkueesta, mutta kyllä Phoenixin pitää kotikentällä olla selvä suosikki.New Orleans Pelicans on pitänyt NBA:n suurinta mestarisuosikkia Phoenix Sunsia kovilla pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Tilanne on nyt tasan 2-2. Joukkueet ovat voittaneet matseja vuorotellen. Viimeksi Pelicans voitti Phoenixissa selvästi 15 pisteellä.

Sunsin paras pistemies, takamies Devin Booker loukkaantui toisessa pudotuspelissä, eikä hän ole sen jälkeen pelannut. Booker ei pelaa nyt viidennessäkään ottelussa, ja tämä on Phoenixille iso ongelma.

NBA on hyvin raskas sarja. Runkosarjassa matseja on tarpeettoman paljon, peräti 82, ja pudotuspelejä pelataan kiivaalla tahdilla. Loukkaantumiset ovat isossa osassa play offseissa.

Suns ei pysty löytämään Bookerille korvaajaa. Aloituskokoonpanoon on noussut Cam Johnson teki viime matsissa 13 pistettä 12 heitolla. Johnson on Bookeriin verrattuna pelkkä rivimies.

Pelicans on onnistunut Sunsia vastaan erinomaisesti. Brandon Ingram on ollut ottelusarjan ykkönen. Kolmessa viime matsissa hän on tehnyt 37, 34 ja 30 pistettä. Pelicansin sentteri Jonas Valanciunas on pärjännyt hyvin Sunsin DeAndre Aytonin kanssa. Viime matsissa Valanciunas teki 26 pistettä ja otti 15 levypalloa. Lukemat ovat huimasti enemmän, mitä hänen runkosarjan keskiarvonsa ovat.

NBA:ssa ja vastaavissa pudotuspeleihin päättyvissä sarjoissa oleellista on se, että joukkue olisi ratkaisupeleissä kunnossa. New Orleans on tehnyt juuri sen, se pelaa nyt play offseissa kauden parasta peliään, kun taas Suns on ottanut takapakkia.

McCollum muutti suunnan


Pelicansin kohdalla vielä pelaajakaupat ovat osuneet kohdalle. Se aloitti kauden surkeasti voittamalla vain kolme matsia ensimmäisistä 19 ottelusta. CJ McCollum tuli joukkueseen Portlandista helmikuussa, ja kun hänet saatiin avausviisikkoon, niin palaset alkoivat olla kohdallaan. Ennen McCollumin tuloa Pelicansin saldona oli 22-32 ja pistekeskiarvo hivenen yli 105 pistettä per matsi. McCollumin tulon jälkeen saldona oli 15-14 ja pistekeskiarvo melkein 116 per ottelu.

Siinä missä Pelicansista löytyy onnistumisia, niin Sunsin ryhmässä epäonnistutaan. Takamies Chris Paul pelaa poikkeuksellisen kehnoa play offs -sarjaa. Pelicans osaa puolustaa Paulin pimentoon, viimeksi hän teki vain neljä pistettä. Suns on muutenkin ollut pulassa Pelicansin hyvin fyysisen puolustuksen kanssa.

Sunsilla olisi mahdollisuuksia muuttaa systeemiään. Jos Chris Paulilta otetaan pois pallon kuskaamisen vastuuta, niin hänellä voisi olla enemmän paukkuja hyökkäyksen pyörittämiseen. Joka tapauksessa on hankala uskoa, että hyvin kokenut Paul taipuisi kokonaan Pelicansille. Ilman Bookeria pelaavan Sunsin pitäisi olla suurin piirtein saman tasoisen joukkueen kuin Pelicansin.
Suns voitti ensimmäisen matsin New Orleansissa ilman Bookeria, ja silloin Paul ja Ayton ottivat hyökkäysvastuun, ja kumpikin teki 28 pistettä.
Phoenix oli runkosarjassa yksi parhaiten puolustavia joukkueita, ja siihen se ei tarvitse Bookeria.


Sarja siirtyy Phoenixiin, ja eiköhän kotijoukkue pelaa ainakin tasollaan. Laitetaan lapulle Suns -6.5.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Phoenix Suns -6.5 @1.95

Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.86

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan