NBA: Portland Trailblazers - Cleveland Cavaliers

NBA | Portland Trailblazers - Cleveland Cavaliers | 05:00 | 8.1.2022
Kohde sulkeutuu: 08.01.2022 05:00
Portlandin Lillard ja McCollum ovat sairastuvalla, ja kun Cavs on saanut koronapotilaat takaisin, niin vierasjoukkue on ansaitusti suosikki.Cleveland Cavaliers on lähtenyt länsirannikon kiertueelle. Joukkueella on alla vaisumpi jakso. Viimeisistä viidestä matsista Cavaliers on voittanut vain yhden. Viimeksi se hävisi kotonaan hyvän ottelun jälkeen kovalle Memphis Grizzliesille neljällä pisteellä. Clevelandin alamäen syynä on ollut korona. Joukkueelta on viime viikkoina ollut sivussa useampikin avainpelaaja. Avausviisikon pitkät Mobley ja Allen sekä ykköstakamies Garland olivat pitkään poissa, ja ilman heitä Cavaliers ei ole kummoinen joukkue.

Muutama päivä sitten urheilusivusto ESPN laski, että mikä NBA-joukkue on kärsinyt eniten koronakaranteeneista, ja ykkösenä listalla oli Cleveland. Kun oletettavasti jokainen joukkue tulee kärsimään viruksesta lopulta suurin piirtein yhtä paljon, niin Cavaliers saattaa saada tästä loppukaudella etua.

Cavsin mainio veteraanitakamies Ricky Rubio joutui loppukaudeksi sivuun polven nivelsidevamman vuoksi. Hänen tilalleen Cleveland hankki toisen veteraanin Rajon Rondon. Rondo oli aluksi myös koronakaranteenissa, mutta nyt hän on pelikunnossa, ja saattaa olla mukana jo Portlandia vastaan.

Portland on viimeisissä viidessä ottelussaan voittanut myös vain yhden matsin. Koko kauden osalta sillä on mennyt paljon heikommin kuin Clevelandilla. Cavaliersilla on nyt 21 voittoa ja Portlandilla vain 14.

Liian iso aukko Portlandin takamiesosastolla


Portlandilla on pahoja ongelmia loukkaantumisten kanssa, eikä kyse ole edes koronasta. Joukkueen kaksi ehdotonta ykköspelaajaa Damian Lillard sekä CJ McCollum ovat kumpikin sairastuvalla, ja se on valtaisin iso aukko paikattavaksi.
Anfernee Simmons on Lillardin ja McCollumin poissaollessa ottanut paljon vastuuta hyökkäyspäässä. Portlandin voittaessa Atlantan 136-131 Simmons teki 43 pistettä, ja viime ottelun Miami-tappiossa hän teki 28. Norman Powell on nyt toinen vastuunkantaja, hän teki Miamia vastaan 26 pistettä.

Portland häviää nyt pahasti Cavaliersille joka puolella kenttää. Isojen miesten osalta Cavsin Mobley ja Allen Markkasella ja Lovella vahvistettuna taitaa olla koko NBA:n kovin ryhmä. Portlandin Nurkic sekä ex-Cavaliers Nance eivät pärjää alkuunkaan. Ja kun Portlandin ykköstakamiespari on sivussa, niin tämäkin osa menee Clevelandille.


Lapulle taas Clevelandia. Tasoitus on viisi pistettä.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Cavaliers -5 @1.92

MansionBet - Lue arvostelu

1.92

MansionBet - Talleta 10€ Saat 20€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.91

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.84

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan