NBA: Portland Trailblazers - Utah Jazz

Su 20.11. | klo 05:00 | NBA | PORTLAND TRAILBLAZERS - UTAH JAZZ

Kohde sulkeutuu: 20.11.2022 05:00


Jazzilla huima voitto edellisillaltaUtah Jazz otti viime yönä kovan voiton kotikentällään Phoenix Sunsista. Loppulukemat olivat 134-133. Lauri Markkanen pelasi ehkä NBA-uransa parhaan matsin. Pisteitä syntyi 38, ja vain kolme heittoa meni ohi. Toki tästä on syytä antaa kunniaa koko Jazzin joukkueelle. Suurin osa Markkasen pisteistä syntyi leikkauksista korille, josta hänelle pelattiin pallo oikeaan aikaan, ja siitä Markkanen sai vapaan lay upin tai donkin. Oli 38 pisteessä mukana muutamia huippusuorituksiakin. Aivan ottelun lopussa Markkanen upotti vaikean kääntöhypärin Sunsin Devin Bookerin edestä, ja tämä sai selostajat huutamaan.

Nyt Jazz on pahassa paikassa, kun tiukan voiton jälkeen pitää heti matkata Portlandiin ja pelata vain päivän varoajalla Trailblazersia vastaan. Back-to-back -matsit matkustuksineen eivät ole helppoja. Ja takaraivossa varmaan vielä tuntuu edellinen voitto.

Portland on toinen joukkue, joka on aloittanut kauden yllättävän hyvin. Jazzilla on nyt voittosuhde 11-6 ja Portlandilla 10-5. Tämän kauden Läntinen konferenssi taitaa olla tasaisin aikoihin. Portlandinkin piti olla tällä kaudella kehno.

Portland pelasi viimeksi kotonaan Brooklyn Netsiä vastaan ja hävisi kahdella pisteellä.

Back-to-back ja matkustaminen


Utah Jazzille kotikenttä on linnoitus, ja vieraissa on ollut vaikeampaa. Sen saldo vieraissa on nyt 5-5. Portland on voittanut seitsemästä kotimatsista neljä.

Utahin joukkueen vahvuudeksi alkaa erottua Markkasen lisäksi takamiesosasto. Jordan Clarkson jatkaa hyvää pelaamista. Phoenixia vastaan hän teki 20 pistettä, ja hänen heittouhkansa kolmosen kaaren takaa avaa tilaa korin alle. PG Mike Conley on ollut tällä kaudella kuin uudesti syntynyt. Tämä on Markkasen uralla oikeastaan ensimmäinen kausi, kun hän saa pelata hyvän, syöttö ensin -tyylisen PG:n kanssa. Tulokset näkyvät.
Utahin sentteriosasto on sitten viime aikoina ollut heikompi. Rookie Kessler oli Sunsia vastaan ajoittain aivan pulassa, eikä veteraani-Olynyk myöskään pärjää, kun vastassa on kovemman luokan pelaaja. Portlandin Nurcic ei ole aivan parhaasta päästä.


Portlandin puolustus on tällä kaudella ollut huomattavasti parempi kuin viime vuonna, ja tähtipelaaja Damian Lillard on myös ollut erinomainen. Kolmosen kaaren takaa Portland on ollut koko NBA:n kolmanneksi paras. Eniten vetoarviossa painaa Utahin ikävän rankka ohjelma. Lapulle Portland -4.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Portland -4 @1.95

STS Bet - Lue arvostelu

1.95

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.89

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.89

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan