NBA: San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers

NBA | San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers | 03:30 | 15.1.2022
Kohde sulkeutuu: 15.01.2022 03:30
San Antonio Spurs on Cavaliersia heikompi kummassakin päässä kenttää ja jokaisella pelipaikalla. Varsinkin korin alla jaot ovat aivan epäreilut.Cleveland Cavaliers jatkaa hyvin sujunutta länsipuolen kiertuettaan San Antoniossa Spursia vastaan. Neljästä matkapelistään Cavs on nyt voittanut kolme. Ensin meni nurin loukkaantumisten vaivaama Portland ja sen jälkeen tuli tappio taas erinomaista kautta pelaavaa Golden Statea vastaan. Tämän jälkeen Cavs sitten voitti Sacramenton pisteellä ja ilman sentteri Rudy Gobertia pelanneen Utahin selvästi 20 pisteellä.

Loukkaantumiset ovat haitanneet tämän kauden NBA-pelejä. Korona on ajoittain rampauttanut joukkueet täysin. Cavaliersilta kaikki avainpelaajat ovat jo viimeisimmän kierroksen sairastaneet.

Utah Jazzia vastaan ottelu oli oikeastaan hyvin epätasaväkinen, vaikka vetomarkkinoilla Utah olikin selvä suosikki. Jos vastustajalla ei ole kovatasoisia korinaluspelaajia, niin Cleveland on vahvoilla. Edelleen voi sanoa, että sentteri Allen ja rookie Mobley ovat koko liigan paras tornikaksikko. Lauri Markkanen kolmantena 210 cm pitkänä täydentää. Markkanen ei ole ollenkaan varsinainen korinaluspelaaja, mutta kyllä hänenkin kohdallaan pituusylivoima merkitsee.

Utahia vastaan Cavaliersin joukkue pelasi oikeastaan kaikilla sylintereillä, kun Lauri Markkasen heittopeli oli pitkästä aikaa kunnolla iskussa. Lisäksi Lamar Stevens teki täysin yllättäen 23 pistettä.

Spurs on alamaissa


San Antonio Spurs on heikko joukkue. Sen saldo tällä hetkellä on 15-26, kun Cavaliersillä on 24-18. Spurs on neljän tappion putkessa, viimeksi tuli neljällä pisteellä neniin kotikentällä kehnolta Houstonilta. Tappioputken valopilkku oli se, että Spurs sai vierasmatsissa Brooklyn Netsiä vastaan venyttyä jatkoajalle.
San Antoniolla ei edes ole hankala loukkaantumistilanne, joukkue vain on kehno. Spurs oli vuosituhannen alkupuolella NBA:n hallitseva joukkue. Se voitti mestaruuden viidesti vuosien 1999-2014 välillä. Nyt joukkue tarvitsisi uuden alun, ja taitaa olla, että se ei lähde käyntiin ennen kuin valmentaja Pop Popovich lähtee eläkkeelle.

Jos Spursin ja Cavaliersin laittaa palasiksi ja vertailee keskenään, niin San Antonio jää kakkoseksi oikeastaan joka pelipaikalla. Spursin sentteri on itävaltalainen möhkäle Jakob Poeltl. Hän on kummassakin päässä selvästi heikompi kuin Cavsin Jarrett Allen. Spursin isompi laituri Keldon Johnson on 15 senttiä lyhyempi kuin Cavsin Mobley. Pienempi laituri Doug McDermott oli aikoinaan Chicago Bullsin peluri, melko saman tyyppinen kuin pelaaja kuin Lauri Markkanen, ainoastaan vain huonompi oikeastaan pelin joka osa-alueelle.
Ykkös-PG Dejounte Murray on joukkueen ykköspelaaja, mutta ei hän missään nimessä ole parempi kuin Cavsin Darius Garland. San Antonion heittävä takamies Derrick White on loukkaantuneena.


Vetomarkkinoilla Cavs on suosikki, ja se on aivan kohdallaan. Kertoimet ovat noi 2.35 – 1.65, mutta voisivat olla enemmänkin Clevelandille kallellaan. Joukkueen peli taas sujuu. Lapulle Cavaliers -3.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Cleveland Cavaliers -3 @1.93

MansionBet - Lue arvostelu

1.93

MansionBet - Talleta 10€ Saat 20€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.86

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.84

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan