NBA: Utah Jazz - Brooklyn Nets

La 21.1. | klo 04:00 | NBA | UTAH JAZZ - BROOKLYN NETS

Kohde sulkeutuu: 21.01.2023 04:00


Utah Jazz on kova kotijoukkue


Utah Jazzin seuraava vastus Brooklyn Nets on tappioputkessa. Alla on neljä häviötä, joista viimeisin oli vasta viime yönä Phoenixissa. Brooklyn joutuu siis heti lyhyellä huililla ja matkustuksen jälkeen taas peliin. Back-to-back -matsit ovat rankkoja, otteluohjelma antaa nyt sitten vaihteeksi Jazzille etua.

Brooklynin ykkösmies Kevin Durant on vielä ilmeisesti kuukauden sivussa. Ilman häntä Nets on rampa. Kyrie Irving otti Phoenix-matsissa 27 heittoa, ja aikalailla hänen harteillaan Brooklynin hyökkäys on. Irvingin pelaaminen tässä matsissa ei ole aivan varmaa. Hänellä on pohjevamma, ja jossain kohdassa häntä ehkä joudutaan lepuuttamaan.
Takavuosien tähti Ben Simmons on edelleen varjojen mailla, eikä edes pysy kentällä kovin montaa minuuttia. Phoenixissa hän joutui suihkuun jo 18 minuutissa riideltyään tuomarin kanssa.

Utah on hyvässä kunnossa. Ainoastaan Kelly Olynyk on sairastuvalla, mutta rookie Walker Kessler taitaa muutenkin jo olla joukkueessa se parempi sentteri.
Utah notkahti hyvän alkukauden jälkeen, mutta siihen oli suurena tekijänä joukkueen rankka ohjelma. Nyt sillä on ollut helpompaa, ja viimeisestä viidestä matsista Jazz on nyt voittanut neljä. Sijoitus konferenssissa on taas varsinaisen pudotuspeliviivan yläpuolella.

Utah on menossa parempaan suuntaan


Jazz on kotikentällä kova joukkue. Salt Lake Cityssä se tekee yli 120 pistettä per matsi, ja tämä korvaa puolustuksen puutteita. Kotikoreihin Jazzin heittoprosentti on yli 48.
Jazzin levypallopelikin on hyvässä kunnossa, ja varsinkin hyökkäyspäässä joukkue saa hyvin kakkospalloja, keskimäärin yli 11 per matsi.
Viimeisissä kolmessa matsissa Jazz on pystynyt vielä välttämään pallon menetyksiä paremmin kuin aiemmin. Joukkueen peli on menossa parempaan suuntaa.

Brooklynilla on ollut matkapeleissä puolustuksen kanssa ongelmia, eikä se ainakaan helpota ilman kunnon huilia. Nets ei ota levyreitä niin hyvin kuin Jazz, ja se on myös ollut viime matseissa huolimattomampi pallon kanssa. Jazz ottaa keskimäärin kuusi riistoa per matsi. Vaikka Jazzin puolustus on ollut joukkueen heikkous, niin kolmessa viime matsissa se on kahdesti pitänyt vastustajan alle 110 pisteessä.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.40 – 3.00, ja tasoitus 6.5 pistettä. Mennään vielä Jazzin kelkkaan, kun Lauri Markkanenkin oli viimeksi tulikuuma pelaaja.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Utah Jazz -6.5 @1.91

Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.9

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.85

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.85

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan