NBA: Utah Jazz - Charlotte Hornets

Ti 24.1. | klo 04:00 | NBA | UTAH JAZZ - CHARLOTTE HORNETS

Kohde sulkeutuu: 24.01.2023 04:00


Charlotte on yksi liigan heikoimpia


Utah Jazz saa kotikentälleen Salt Lake Cityyn itärannikon heikon Charlotte Hornetsin. Jazzin saldona on nyt 24-25 ja Hornetsin 13-34. Viimeksi Jazz hävisi kotonaan Brooklyn Netsille 106-117. Flat earth -uskovainen Kyrie Irving teki matsissa 48 pistettä ja näistä 21 viimeisellä pätkällä.
Hornets on vieraskiertueella, jossa se onnistui yllättäen voittamaan kaksi ensimmäistä matsiaan Atlantaa ja Houstonia vastaan.

Ennen kahden matsin voittoputkeaan Hornets oli hävinnyt viisi putkeen ja kahdeksan yhdeksästä. Atlantaa vastaan se tuli voittoon oltuaan pahimmillaan jo 19 pistettä perässä. Veteraani Terry Rozier oli joukkueen ykkönen. Hän teki 34 pistettä, joista 28 toisella puoliskolla. Mason Plumlee teki kauden piste-ennätyksensä 25.

Hornets pelasi viimeksi ilman ehkä suurinta staraansa LaMelo Ballia, ja nytkin hänen pelaamisensa on epävarmaa.

Charlottella ei ole tällä kaudella asiaa NBA:n play offseihin, ellei nyt sitten jotain aivan ihmeellistä tapahdu. Se on Itäisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä, vain Detroit on takana. Hornetsilla hyökkäys on parempi puoli, vaikka ei se siinäkään ole kummoinen. Charlotte on NBA:ssa vasta 21. paras hyökkäys. Nyt sillä on Ballin lisäksi vielä kolmanneksi paras pisteiden tekijä Kelly Oubre sivussa. Vaikka Jazzin puolustus ei ole kummoinen, niin kyllä sen Charlottea vastaan pitäisi pärjätä.

Nets juoksi Jazzin kumoon


Utahilla oli viimeksi ongelmia Netsin nopeiden hyökkäysten kanssa. Toisella puoliskolla Brooklyn pääsi tekemään nopeistaan 19 pistettä. Lauri Markkanen ei ollut tällä kertaa Jazzin ykkönen. Hän teki 22 pistettä ja Jordan Clarkson 29.
Tässä matsissa match upit pitäisivät kyllä mennä Utahille. Varsinkin kotikentällä Jazz hyökkää hyvin, ja Charlottten puolustus on yksi liigan heikoimpia. Markkanen saanee vastaansa PJ Washingtonin ja Gordon Haywardin, eikä näistä kumpikaan pärjää Markkasta vastaan. Pituuseroakin on Markkasen hyväksi yli kymmenen senttiä.


Vetopuolella kertoimet on laitettu noin 1.30 – 3.40, tasoitus on 7.5 pistettä. Vaikka Hornets on kahden voiton putkessa, niin ei se ole ollenkaan hyvä joukkue. Esimerkiksi Torontossa se hävisi hiljattain Raptorsille ensin kymmenellä pisteellä ja heti perään 12 pisteellä. LaMelo Ball oli näissä matseissa mukana. Nyt Ball ei ole mukana, ja Utah on parempi joukkue kuin Toronto. Laitetaan lapulle Utah Jazz -7.5.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Utah -7.5 @2.00

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

2.00

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.00

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.92

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.84

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan