NBA: Utah Jazz - Chicago Bulls

Ti 29.11. | klo 04:00 | NBA | UTAH JAZZ - CHICAGO BULLS

Kohde sulkeutuu: 29.11.2022 04:00


Markkanen näyttää BullsilleNyt on tärkeä matsi niin Utah Jazzille kuin Lauri Markkasellekin. Jazz on valunut alaspäin loistavan alkukauden jälkeen. Viimeisistä yhdeksästä matsista Jazz on hävinnyt seitsemän.

Utahin otteluohjelma on ollut raju. Viimeisistä yhdeksästä vain kolme on ollut kotikentällä ja vierasreissuilla vastukset ovat olleet kovia. Viimeksi Jazz hävisi pisteellä hyvälle Phoenix Sunsille vieraissa ja sitä ennen tuli neniin viime kauden mestarilta Golden State Warriorsilta San Franciscossa.
Nyt Jazzilla alkaa yhdeksän ottelun putki, jossa se pelaa kahdeksan kotimatsia. Nyt sen olisi käännettävä suunta taas voittavaksi joukkueeksi, jos se meinaa vielä olla mukana kevään pudotuspeleissä.

Chicago Bullsin kohtaaminen on varmasti Lauri Markkaselle iso juttu, vaikka kukaan ei sitä tunnustaisikaan. Bulls oli NBA-uransa aloittaneelle Markkaselle kehno seura. Joukkue laittoi Markkasen kesäaikaan treenaamaan lisää lihasta, ja kun tämä vei Markkaselta luontaisen hyvän liikkeen, niin sitten Markkanen passitettiin pelikentän nurkkaan levittämään peliä ja heittämään kolmosia.

Kun Markkasen sopimus Bullsin kanssa päättyi, tämä aloitti omatoimisen kesätreenin, jolla liike haettiin takaisin, ja nyt Utahissa voi nähdä tulokset. Kas, Markkanen onkin All Star -tasoinen pelaaja.
Jos Utah nyt voittaa Chicagon ja Markkanen on kentän ykkönen, tai ainakin selvästi parempi kuin Zach LaVine, niin pakkohan sen on hyvältä tuntua.

Bullsilla synkkä tulevaisuus


Chicago Bulls ei ole tällä hetkellä kummoinen joukkue. Se on pudonnut Idän sarjataulukossa kokonaan pudotuspelien ulkopuolelle. Bullsin tulevaisuuskin näyttää kehnolta. LaVine on taantunut, DeRozan ja Vucevic alkavat olla vanhoja, Williams ei ole juurikaan kehittynyt ja Ball on jatkuvasti loukkaantunut. Eikä seuralla edes oli taannoisten pelaajakauppojen jälkeen juurikaan edes varausvuoroja.

Mike Conleyn puuttuminen Jazzin joukkueesta on iso miinus. NBA:ssa ei enää ole kovinkaan paljon varsinaisia ja erinomaisia ykköspaikan pelaajia, jotka lähtevät syöttö edellä. Joukkueen hyökkäyksestä katoaa järki, eikä Markkanenkaan saa enää niin paljon vapaita heittopaikkoja.

Myös Utahin puolustus on kovan alkukauden jälkeen hyytynyt. Se heitti viimeksi Phoenixissa yli 50 prosenttisesti, mutta ei saanut tarpeeksi stoppeja voittaakseen.
Bullsin hyökkäys ei ole häävi. Ehkä kotikentällä Utah voisi pitää nyt puolensa.


Kertoimet ovat Utahille noin 1.75 – 2.10, ja pakkohan tähän on laittaa Jazz. Jos ei muuten, niin Markkasen näytön paikan vuoksi.

Pelivalintamme:

Utah Jazz @1.8

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

1.8

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.8

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.76

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.76

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan