NBA: Utah Jazz - Cleveland Cavaliers

NBA | Utah Jazz - Cleveland Cavaliers | 04:00 | 13.1.2022
Kohde sulkeutuu: 13.01.2022 04:00
Utahin Rudy Gobert on taas koronapotilas, ja se tasoittaa puntteja tarpeeksi Cavs-vedolle.Cleveland Cavaliers voitti viime NBA-ottelussaan heikon Sacramento Kingsin vieraissa pisteellä. Kings pääsi viimeiseen heittoon, mutta Cavs puolusti loppuun saakka hyvin.
Ottelu Utahissa on Cavaliersin raskaan lännen kiertueen neljäs stoppi. Kiertue alkoi sillä, että Cleveland voitti loukkaantumisten rasittaman Portlandin 13 ja hävisi Golden Statelle 14 pisteellä.

Hieman Clevelandin pelistä on kadonnut se aivan terävin meno, jolla se otti kuukausi sitten kuuden voiton putkan, mutta kyllä edelleen avausviisikon triplatorni sekä PG Garland on hyvä ryhmä. Ja Kevin Love pelaa niin hyvin, että hänen nimensä jo mainitaan kun puhutaan kauden parhaasta kuudennesta pelaajasta. Loukkaantuneen Ricky Rubion tilalle hankittu Rajon Rondo ei ole Rubion veroinen, mutta kuitenkin kaiken nähnyt veteraani, joka edelleen pelaa hyvin, joskin askel on jo hivenen hidastunut.

Utah Jazz on Lännen konferenssin kolmonen tällä hetkellä. Se juuri palasi omalta kiertueeltaan, jonka se ilmeisen väsyneenä päätti kolmeen tappioon. Tappioputken vastukset vielä olivat idän heikompia joukkueita, Detroit, Indiana ja Toronto.

Gobert taas koronatoipilaana


Jazzin sentteri, yksi koko liigan parhaita puolustuspään pelaajia, ranskalainen Rudy Gobert sai jo toistamiseen koronatartunnan, ja hän on ottelusta sivussa. Tämä kääntää vaakaa tiukasti Clevelandin puolelle. Nyt Jazzilla ei oikein ole vastusta Cavs kaksikolle Allen ja Mobley.
Detroit-tappiossa Utahin aloittava sentteri oli jo 32-vuotias Hassan Whiteside, joka kunnon vastuksen puutteessa pääsi tekemään 21 pistettä. Isomman laiturin paikalla pelasi O’Neale, joka on liki 2o senttiä lyhyempi kuin Mobley tai Markkanen. Jos Cavaliersin isojen miesten osasto on pelipäällä ja terävänä, se puoli voisi kääntää ottelun Clevelandille.

Takamiesten paikalla Utahilla on etu. Conley ja Mitchell on erinomainen pari. Mitchell on joukkueen ykköspyssy, Detroitissa hän teki 31 pistettä.
Utahin ongelma, ainakin ilman Gobertia, on puolustus. Kehno Detroit teki sitä vastaan puoliajan jälkeen huimat 78 pistettä. Laitetaan se kiertueväsymyksen piikkiin.
Clevelandin vahvuus sitten taas jatkuvasti on puolustuksessa. Se on tilastoissa koko liigan toiseksi paras puolustuspään joukkue.


Utah on vetopuolella liian suuri suosikki. Kertoimet matsiin ovat 1.35 – 3.25. Ilman Gobertia Jazz ei ole näin paljon Clevelandia parempi. Lapulle Cavaliers +6.5.


Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Cavaliers +6.5 @1.91

Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
MansionBet - Lue arvostelu

1.88

MansionBet - Talleta 10€ Saat 20€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.78

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders