NBA: Utah Jazz - Golden State Warriors

To 8.12. | klo 04:00 | NBA | UTAH JAZZ - GOLDEN STATE WARRIORS

Kohde sulkeutuu: 08.12.2022 04:00


Viime kauden mestari Utahissa


Utah Jazzilla on menossa jakso, jossa on voittopuolisesti kotimatseja. Ensi yönä Salt Lake Cityyn tulee viime kauden NBA:n mestari Golden State Warriors. Lännen sarjataulukossa Utah on nyt saldolla 14-12 kahdeksantena ja Golden State saldolla 13-12 kymmenentenä.
Viime kierroksella Utah hävisi Portlandille viidellä pisteellä. Warriors hävisi Indianalle kahdeksalla pisteellä.

Jazz saattaa saada tärkeän veteraanitakamiehen Mike Conleyn mukaan matsiin. Se olisi iso plussa joukkueelle. Conley tuo hyökkäykseen järkeä, eikä homma mene enää siihen, että Jordan Clarkson tai Collin Sexton ottavat tyhmiä heittoja.

Warriors pelasi juuri kolmen kotimatsin putken, ja siinä se voitti ensin Chicagon sekä Houstonin ennen Indiana-tappiota. Indianaa vastaan Klay Thompson oli joukkueen ykkönen. Hän heitti kaaren takaa 16 kertaa ja puolet sisään. Steph Curry ei saanut aikaan kuin 12 pistettä surkealla heittoprosentilla. Joskus sitä NBA:n raskaassa ohjelmassa mestarillekin tulee vaisuja matseja.

Utah on liian suuri suosikki


Muuten Warriorsin hyökkäys on viime aikoina petrannut. Nyt se on liigan kymmenenneksi paras. Puolustus ei ole yhtä hyvä, se on liigassa sijalla 17. Alkukauden Warriors ei ole yhtä hyvä joukkue kuin viime kauden ryhmä,
Andrew Wiggins saattaa olla sivussa tästä matsista. Andre Iquadala on varmuudella poissa pelistä.

Jazzin suurin ongelma on ollut puolustus. Sen hyökkäys on edelleen liigan kolmanneksi paras, mutta puolustus on vasta sijalla 25. Se on antanut vastustajien heittää yli 47 prosentin tarkkuudella. Sen pistelukemat per sata hyökkäystä ovat kuitenkin vielä plussalla 116.6 – 114.5.


Viime ottelu Portlandia vastaan paljasti Utahin hyökkäyspään heikkouden. Clarkson otti 26 heittoa, vaikka pallo ei uponnut.
Kertoimet ovat Jazzille 1.40 – 3.00, ja nämä eivät kyllä ole oikein. Warriors on viime aikoina ollut parempi joukkue. Tuskin Curry pelaa toista yhtä vaisua matsia peräkkäin. Ja nyt vastassa on joukkue, jonka puolustus ei ole häävi.
Marraskuussa Golden State voitti Utahin 129-118, ja nyt laitetaan lapulle Warriors +6.5.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Warriors +6.5 @1.91

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.9

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan